Noul model de PS VitaCu versiunea mai subtire a consolei portabile Playstation Vita, lansandu-se in America de Nord, acum este mai bine ca niciodata sa verificati catalogul de jocuri disponibile pentru aceasta consola.

Danganronpa : Trigger Happy Havoc

Danganronpa este un adventure excelent cu o poveste care sarbatoreste spiritul uman, chiar si in cele mai intunecate timpuri, si punctul de vedere optimist m-a facut sa zambesc atunci cand totul parea sa mearga prost.

Rayman Legends

Alimentat de un platforming neted, grafica uimitoare, situatii caraghioase si batai infectioase, Rayman Legends este un platformer grozav care emana bucurie neconditionata.

Persona 4 Golden

Persona ramane unul din cele mai captivante, profunde si agreabile RPG-uri ale anilor recenti. Augumentarile atat de bine implementate si atat de bine gandite ale lui Persona 4 Golden, servesc in realizarea unui joc deja fantastic si mai bine, rezultand intr-o experienta de joc superlativa care apartine in orice librarie de joc Playstation Vita.

Mortal Kombat

Mortal Kombat este unul din cele mai complete jocuri de lupta care exista si nici nu mai trebuie sa mentionam ca este unul din cele mai sangeroase jocuri. Este impresionant si din punct de vedere vizual, tencuind actiunea sangeroasa la un frame rate impresionant de neted, chiar daca ii lipsesc unele din detaliile mai fine si anti-aliasing-ul versiunilor de console.

Little Big Planet PS Vita

Acesta este jocul pe care consola ta portabila, Playstation Vita il asteapta. Pentru luni, consola stralucitoare portabila a fost nerabdatoare sa arate de ce este capabila si cu aparitia jocului Little Big Planet PS Vita, are in sfarsit oportunitatea de a face acest lucru.

Limbo

Acesta este un adventure delicat realizat a carui elemente sunt legate perfect impreuna. Faptul ca poti termina intreg jocul in doar cateva ore este dezamagitor doar pentru ca este dificil sa inchizi jocul, de indata ce esti atras in acesta atat de mult.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *