laptop refurbished

Laptopurile au devenit foarte populare in lumea de astazi, intrucat ofera portabilitate combinata cu un design compact, pastrand utilitatea unui computer personal. Aceste lucruri sunt extrem de importante mai ales in domeniul afacerilor si profesionistilor din intreaga lume. Practic intreg biroul este luat la drum odata cu laptopul, oriunde se merge.

Daca achizitia unui laptop nou nu este permisa de buget, exista tot timpul si variante mai ieftine. Daca laptopurile second hand pot sa nu prezinte siguranta sau garantie, cu totul altfel sta situatia in cazul laptopurilor refurbished.

Uneori laptopuri noi sunt returnate la producator datorita unor defecte minore – o problema la carcasa, un defect la display sau altceva. Odata remediate, revin apoi in magazine, cu sigla refurbished – efectiv termenul inseamna reconditionat, resigilat – la un pret mult mai mic fata de un echipament nou, desi functionalitatea este identica.

Laptopurile folosite sunt uneori vandute de companii, fie pentru nevoia de achizitie de echipamente mai puternice, fie din alte motive. Astfel de laptopuri sunt de asemenea testate, upgradate unde este cazul, aduse la parametri normali de functionare si apoi repuse in vanzare, desigur la preturi mult mai mici fata de laptopurile noi.

Spre deosebire de laptopurile second hand, laptopurile refurbished prezinta o serie de avantaje. Printre acestea se inscriu:

  • Costuri reduse cu aproximativ 30%.
  • Calitate la nivel inalt – laptopurile refurbished sunt atent testate si verificate in asa fel incat parametrii de functionare sa fie identici cu cei oferiti de un produs de calitate.
  • Discounturi – adesea sunt oferite la pret redus, pentru studenti sau alte categorii de persoane.
  • Avantajul garantiei – spre deosebire de laptopurile second hand, cele refurbished vin si cu o perioada de garantie, de obicei de 12 luni; se poate ajunge insa si la o perioada de pana la 3 ani de garantie.

Tinand cont de toate aceste avantaje, un laptop refurbished reprezinta alegerea ideala pentru cineva care vrea sa faca o achizitie dar detine un buget limitat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *