smartphone

Telefoanele Android sunt indragite de toata lumea si castiga tot mai multa popularitate. Chiar daca fanii Apple declara ca iOS este un sistem de operare mai bun, nu poate fi negat faptul ca si smartphone-urile ce ruleaza pe Android au avantaje aparte.

In momentul in care te decizi sa iti cumperi un astfel de smartphone, esti pus intr-o usoara confuzie. Iata insa cateva lucruri ce te vor ajuta sa alegi mai usor.

1. Designul. Vrei ca telefonul sa arate bine. Il vei arata prietenilor, trebuie sa aiba un aspect atragator, chiar daca va fi fragil. Azi nu mai cautam telefoane rezistente, ci care sa arate bine si sa aiba un display cat mai mare.

2. Durata de viata a bateriei. Problema principala a telefoanelor in ziua de astazi este ca la o utilizare intensa a tuturor functiilor bateria se epuizeaza foarte repede. Trebuie sa ai in vedere uneori si cumpararea unei baterii externe, daca vei folosi intens telefonul.

3. Camera. Vei vrea si ca telefonul sa te ajute sa imortalizezi momente unice, selfie-uri si fotografii cu prietenii, de aceea trebuie ca si camera foto sa ofere fotografii de calitate.

4. Spatiul de stocare. Chiar daca majoritatea smartphone-urilor au 4GB sau 8GB de memorie interna minim, tot timpul este binevenit un card micro SD de 16 sau 32 GB, pentru a putea pastra melodiile si fotografiile fara a fi nevoie sa le descarci de fiecare data.

5. Cu cat mai avansat e telefonul, cu atat este posibil sa ai nevoie de service si asistenta. Astfel trebuie sa te asiguri ca il cumperi de la un magazin sau de la un producator care iti ofera atat garantie cat si consultanta, pentru a putea rezolva eventualele probleme legate de telefon.

Tinand cont de toate aceste aspecte, vei reusi sa iti cumperi acel smartphone de care te vei putea bucura si cu care te vei putea mandri in grupul de prieteni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *