relatie

Exista cateva tipuri de comportamente care pot sa distruga o relatie. Multi le tolereaza si le admit ca fiind normale, insa e mai bine sa stabilim niste reguli, astfel de comportamente sa nu fie acceptate.

Compromisul este necesar cu toate acestea. Nu poti sa rupi o relatie de fiecare data cand intervine o cearta. Daca lucrurile scapa insa de sub control, trebuiesc luate insa niste masuri. Simti ca cealalta persoana se joaca cu sentimentele tale, atunci este cazul sa nu mai tolerezi asta.

Daca parterenul nu este fidel, acest lucru nu poate fi acceptat, indiferent de circumstante. Putin flirt nu a daunat nimanui, insa daca acest comportament devine o obisnuinta, poate duce la probleme importante in cuplu.

Abuzul mental este de asemenea de netolerat. Acest lucru inseamna ca partenerul fie te raneste din  punct de vedere emotional, fie ameninta sa incheie relatia cu totul. Folosind jocuri ale mintii si tactici specifice te face sa te comporti exact cum isi doreste, iar acest comportament nesanatos nu trebuie tolerat. La fel sta si cazul abuzului fizic. Ca orice forma de abuz, este intolerabil. Cand partenerul devine violent, este momentul sa se incheie totul.

Gelozia este un alt lucru ce nu trebuie acceptat. Partenerul discuta cu o persoana atractiva, este un lucru normal sa fii putin gelos/geloasa. Daca gelozia atinge insa punctul in care o conversatie nevinovata este confundata cu altceva, poate crea probleme. La fel ca si gelozia, lipsa de respect este un alt motiv pentru care o relatie se incheie. Partenerii trebuie sa isi acorde respect reciproc, sa nu se jigneasca etc.

Oricine are un trecut. Oamenii fac alegeri si greseli pentru care isi asuma responsabilitatea. Daca partenerul iti face zile fripte cu privire la trecut, cu privire la alte relatii pe care le-ai avut sau legat de decizii pe care le-ai luat, poate ca e momentul sa opresti totul, pentru ca pana la urma acele alegeri te-au adus in situatia in care te afli.

Poate ca e usor de zis ca atunci cand ceva nu merge intr-o relatie, sa ii pui pur si simplu capat. Devine insa dificil cand este de pus in practica acest lucru. Cele enumerate mai sus, aceste tipuri de comportament nu trebuiesc tolerate insa sub nici o forma.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *