Rise of IncarnatesBandai Namco Games America Inc. aduce o noua franciza la viata pentru calculatoare. Pe 22 Aprilie, 2014, Bandai Namco anunta o cu totul noua franciza, Rise of Incarnates. Realizat de creatorii lui Tekken si SoulCalibur, luptele 3D nelimitate sunt gata sa fie dezlantuite asupra jucatorilor de PC. Rise of Incarnates este programat sa fie lansat in cea de-a 2-a jumatate a anului 2014 pentru PC.

Nascut din pedigree-ul jocurilor de lupta de la Bandai Namco Games, echipa din spatele lui Tekken, SoulCalibur si Gundam Extreme VS se unesc sa aduca la viata Rise of Incarnates. Rise of Incarnates caracterizeaza gameplay 2 vs 2 deosebit, o multitudine de personaje si roluri, si campuri de lupta prin lumea spulberata, insa frumos randata a atmosferei orasului. Aceste tipuri si roluri de personaje diverse, fiecare cu abilitati si puteri unice apeleaza la o varietate de stiluri de joaca ce acomodeaza dinamicile echipei expansive si strategii. Jucatorii apeleaza al reflexe ascutite, rezolvari mentale si o buna cunoastere a strategiilor in timp ce sar, fug si zboara prin intermediul arenelor 3D, angajandu-se in lupte de aproape si asalturi de la distanta.

Jucatorii preiau rolul incarnatilor, oameni care comanda puteri mitice secrete, in timp ce se lupta sa evite tragedia si sa remodeleze cursul lumilor lor. Datorita abilitatilor lor speciale, Incarnatii sunt atat temuti si urati de populatia generala in timp ce sunt persecutati de autoritati care vor sa le valorifice si sa le foloseasca puterile pentru nevoile lor vicioase. Intr-o zi, o voce misterioasa ii cheama pe Incarnati spunandu-le ca singura metoda sa evite anumite distrugeri este sa distruga suveranul acelei ere. Aici incepe lupta pentru domniatie printre incarnatii, iar soarta lumii de pe Pamant ramane in balanta.

Ca noua franciza, Rise of Incarnates, reprezinta un pas urias inainte pentru amprenta lui Bandai Namco in spatiul jocului Free-to-Play. Rise of Incarnates pentru PC este programat sa fie lansat tarziu in anul 2014.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *