Martin Kenwright dezvaluie Starship Studio

ken-6875805Fondatorul companiei Evolution deschide un nou proiect ce acopera jocurile si mai mult decat atat.

Martin Kenwright, fondatorul atat al companiei Evolution Studios, cat si al companiei Digital Image Design, a aparut public cu un proiect nou ambitios avand baza in orasul sau natal, Liverpool. Studioul nou Starship a fost fondat in 2013, dar abia acum se face cunoscut.

Cu Starship, Kenwright planuieste sa mearga mai departe de granitele muncii anterioare concentrate pe jocuri si sa-si duca talentele echipei sale catre noi zone, cum ar fi divertismentul si sanatatea. In timp ce mai multe deatalii vor fi dezvaluite la E3, mai tarziu anul acesta, Kenwright ne spune clar ca studioul are o tinta mare.

Numele Starship indica inaltimile ambitiilor noastre. Evolutia si D.I.D a pavat calea pe care am decis s-o luam acum, tintim sa distrugem piata cu produse revolutionare care indeplinesc utilizari si nevoi autentice consumatorilor. Nu m-as fi intors niciodata in industrie pentru a face ceva, la care lumea s-ar fi asteptat. Am fost 5 ani departe de a face jocuri, in care am concluzionat ca investitia in jocuri este stricata, acest lucru din cauza inovatiilor reale care par sa fi ramas in urma. Continutul la care lucram acum, deschide noi orizonturi intr-o multitudine de cai.

Alaturandu-se noii aventuri a lui Kenwright, este o echipa formata dintr-un grup de veterani, multi dintre ei care au fost membri ai companiei Evolution si Studio Liverpool. Intre cei 20 de angajati, peste 69 de proiecte au fost fructificate. Unul dintre oamenii importanti din echipa este Clemens Wangerin, care o sa aiba rolul de COO.

Kenwright sustine ca industria engleza are nevoie de mai multi antreprenori de succes in jocuri care cred in dovedirea talentului si afisarea unei atitudini victorioase. Acesta mai crede ca Starship va creea un traseu si va juca o parte importanta in a face aceste lucruri posibile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.