car-rental-ro.com

Avem nevoie de mobilitate – asta nu poate s-o conteste nimeni. Trebuie sa te poti deplasa din punctul A in punctul B in cel mai scurt timp posibil, in conditii de maxima siguranta. Simplu! Iti cumperi o masina si ai rezolvat problema. Oare?

Inchirierea unei masini poate fi o optiune mult mai buna in cazul urgentelor, mai ales ca firmele de inchirieri auto au aparut intr-un numar mare, aproape in fiecare oras al tarii.

De ce sa alegi o masina inchiriata in locul masinii personale? Pentru mine, motivele sunt clare, urmeaza sa va explic si voua in cele ce urmeaza.

1. Masina inchiriata e o solutie mai ieftina

Vi se pare fals? Va dau si explicatia! Cate cheltuieli aveti anual cu reviziile, cu schimburile de consumabile, cu reparatiile, combustibilul, taxele, impozitele si asigurarile pentru autoturismul propriu? Includeti-le pe toate si apoi faceti un calcul zilnic.

Va spun eu, suma obtinuta va fi mult mai mare decat cea pe care o poate oferi o firma de rent a car pentru o masina inchiriata!

2. Rent a car inseamna confort

Poate ca pentru concediul pe care urmeaza sa il ai masina personala este neincapatoare. Poate ca nu vrei sa stai cu grija reparatiilor ce pot sa apara atunci cand esti in vacanta, sau poate ca pur si simplu ai nevoie de dotari mai bune decat cele ale masinii personale.

Nimic nu poate fi mai potrivit in acest caz decat o masina inchiriata, care are reviziile la zi, care functioneaza impecabil si care poate fi inlocuita imediat de firma de inchirieri in caz de defectiuni majore (atentie totusi, nu toate firmele de inchirieri auto ofera acest serviciu).

3. Convenienta

Va prezint pentru aceasta explicatie un caz pur ipotetic dar cat se poate de real. Lucrezi in strainatate si te intorci in tara pentru un scurt concediu de vara. Nu vrei sa te bazezi pe vechitura de masina a parintilor, dar nici nu iti permiti sa iti cumperi una.

Ajungi in aeroport (sa spunem Bacau) si constati ca nu ai cu ce sa ajungi pana acasa, dupa ce suni cateva cunostinte cerand ajutorul. Ce faci in acest caz? Nu te poate salva decat un serviciu de rent a car ieftin Bacau, pe care il poti gasi rapid de pe smartphone. Suni sau faci o rezervare direct online, masina iti este predata in cel mai scurt timp posibil si totul s-a rezolvat!

4. Vrei sa faci impresie buna

Stim cu totii cat de mult conteaza prima impresie. Conteaza chiar si a doua, a treia si urmatoarele, dar cel mai mult conteaza prima.

Sa presupunem din nou ca ai de mers la o nunta, ori la o intalnire de afaceri sau oriunde altundeva unde vei intra pentru prima data in contact cu unele persoane. Trebuie sa faci o impresie buna, dar nu trebuie sa iti faci griji daca nu esti in localitatea ta de domiciliu. Poti gasi o masina de inchiriat foarte usor, mai ales daca esti intr-un oras mare. Cauti simplu rent a car ieftin Bacau, Iasi, Bucuresti, Cluj, Mures etc., rezervi, si impresia buna facuta e ca si garantata.

Sincer, eu am si un motiv personal pentru a alege mai degraba rent a car decat masina personala. Uneori pur si simplu nu vreau sa o uzez, de aceea mi se pare o alternativa foarte buna. Voi ce parere aveti?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *