Mituri despre videochat, demontate de Heylux

bonusuri

Videochatul este insotit adesea de un dubiu, de pareri preconcepute, de etichete puse rapid, de cei ce nu stiu sau nu doresc sa afle despre ce este vorba. A fost depasita de mult timp ideea ca videochatul inseamna a te expune in fata camerei fara voia ta. In momentul de fata domeniul se reinventeaza, exista o mare concurenta pe piata si fiecare trebuie sa vina cu o noutate pentru a putea rezista.heylux

Heylux, studio de videochat premium din Iasi, se inscrie in seria studiourilor ce schimba total conceptia despre videochat. Miturile si prejudecatile care circula referitor la acest domeniu sunt multe, insa la Heylux sunt demontate unul cate unul.

Fete care au mai lucrat in domeniu declara sub protectia anonimatului ca in cele mai multe cazuri primeau “teapa” la bani, fie li se dadeau mai putini, fie deloc. La Heylux mitul acesta este demontat din prima faza, chiar modele aflate in prima zi de munca pot sa isi ridice la sfarsitul programului banii castigati. Au aceasta optiune, pe langa alte variante, insa majoritatea o aleg.

Modelele de videochat trebuie sa fie 90-60-90 si sa se incadreze in aceleasi standarde ca si modelele din prezentari de moda. Fals. Heylux pune accent pe frumusetea nativa, pe acel ceva special ce face ca o fata sau femeie sa atraga, indiferent ca are talie de viespe sau nu, ca este de inaltime mai mare sau mai mica etc.

modelFrica de a nu fi vazute de prieteni, cunoscuti sau rude este un alt mit din mintea fetelor care este 100% demontat de Heylux. Se ofera modelelor posibilitatea de a alege tarile restrictionate la chat, se asigura confidentialitate totala, chiar si pe contractul de munca este trecut postul de “operator calculator”. Aleg sa dezvaluie faptul ca lucreaza la videochat doar daca doresc ele.

Bonusurile de angajare promise si neacordate au lasat un gust amar modelelor ce au mai activat in domeniu. La Heylux sunt oferite atat bonusuri la angajare, cat si bonusuri saptamanale si lunare, iar ca pachet de servicii aditionale oferite tot ca bonus stau machiajul, manichiura, coafura, sedintele foto profesioniste oferite fiecarui model inainte de inceperea programului.

Trebuie sa te dezbraci in fata camerei – din nou fals. Heylux nu obliga modelele sale sa faca lucruri pe care nu si le doresc, au posibilitatea de a alege sa lucreze pe profiluri adult sau non-adult, dupa bunul plac. Atat timp cat prin farmecul lor reusesc sa tina in chat privat cat mai mult admiratorii, cu atat sunt mai mari si castigurile, indiferent de profilul ales.

Pe langa toate aceste mituri demontate, pentru a-si sustine calitatea de studio premium, Heylux mai ofera gratuit si cursuri de instruire si limbi straine de circulatie internationala, pentru ca modelele sa poata comunica mai bine cu admiratorii de pe chat. Programul de lucru este unul flexibil, fetele pot alege oricare din cele trei ture in care se lucreaza, zilele in care pot veni, in functie de programul lor de acasa, de la celalalt job, sau de la facultate.bonusuri

Ideea principala de care sunt atrase modelele, pe langa beneficiile si recompensele oferite, o reprezinta si faptul ca la Heylux lucreaza doar fete. Chiar modelele confirma, nu doar managerii, ca sunt toate ca intr-o mare familie, familia Heylux.

 

Articole similare

9 comentarii la „Mituri despre videochat, demontate de Heylux

  1. pare o idee buna sa lucrezi in acest domeniu. mai ales acum ca miturile nu sunt reale.

  2. unele din cele mai multe posibilitati de viata ti le ofera acest sturio. de la bani, cazare, si pana la vacante si haine. nu rata sansa ta.

  3. unele din cele mai multe fete aleg sa lucreze in domeniu pentru ca nu e o munca grea si pe deasupra catiga bani frumosi., bravo lor ca stiu sa progreseze pe scara sociala.

  4. am lucrat si continui sa lucrez in domeniu. este adevarat ca ai bani la zi, ca ai propria linie de haine, ca te aduc si te duc cu masina de acasa, si pe langa asta nu esti nevoita sa iti dezvalui personalitatea.

  5. se pare ca banii sunt cei care ne tin in viata. locul de munca este ok, mai ales ca nu te solicita prea mult.

  6. bani, lux, masina, haine, machiaj, tot ce isi poate dori o fata. daca este sansa ta, merita sa incerci.

  7. atunci cand spui videochat nu trebuie sa spui si nudism.. poti spune conversatii palcute cu cei dragi… ajungi sa ii cunosti cel mai bine si stii ca ai mereu un sprijin.

  8. aj vrea sa jtiu cum fac sa intru j eu in videochat.,mam gandit de mult sa lucrez aici dar nu jtiu cum sa fac…

  9. se pare k cele mai multe fete sunt multumite de aceasta munca. oare asa o fi? banii stau la baza acestui loc de munca sau mai avem si personalitate unica?

Comentariile sunt închise.