teamvisionstudio.ro

Asupra activitatii de videochat planeaza o serie de pareri preconcepute, intrucat inca mai exista persoane prea putin informate, care se bazeaza doar pe astfel de prejudecati. Cei care poate si-ar dori sa urmeze aceasta cale se lovesc astfel de intrebari care de cele mai multe ori ii determina sa renunte la idee.

Pe de o parte exista mituri legate de videochat, pe de alta parte trebuie tinut cont de faptul ca piata videochat-ului din Romania ocupa o pondere considerabila din piata mondiala. Care este de fapt adevarul atunci cand vine vorba de angajari videochat barbati si tot ceea ce tine de un astfel de job? Cateva explicatii, alaturi de demontarea unor mituri, ofera cei de la TeamVision Studio, un cunoscut studio pe piata de profil si primul din Romania pe nisa de videochat barbati.

  1. Videochat-ul nu respecta cadrul legal

O astfel de afirmatie este total falsa atunci cand vine vorba despre un studio care se respecta. Ideea a pornit – cel mai probabil – de la asa-zise “studiouri” care foloseau aceasta activitate doar drept paravan pentru … altceva.

Ce trebuie sa stie un potential model care cauta anunturi de angajari videochat barbati este faptul ca la TeamVision Studio se lucreaza numai in baza unui contract de munca, totul este caracterizat de transparenta, iar cadrul legal este respectat in totalitate.

  1. Cunoscutii, rudele sau prietenii ma pot vedea pe internet

Atunci cand vine vorba despre activitatea de videochat, principiul confidentialitatii si al discretiei este respectat cu sfintenie. Toate discutiile se desfasoara doar cu interlocutori din strainatate, fara a exista vreo posibilitate ca cineva de pe teritoriul tarii sa poata accesa profilul unui model sau oricare alte informatii despre acesta. O astfel de regula este respectata si in cadrul TeamVision Studio, unde modelele au garantia ca identitatea nu le va fi dezvaluita si ca nimeni din apropiatii lor nu vor afla ce fac, decat daca aceasta este vointa lor.

  1. A face videochat presupune doar a sta dezbracat in fata camerei web

Un mit foarte des intalnit, insa care nu este 100% adevarat. Confirma acest fapt chiar si categoriile de site-uri pentru care se poate opta, care se refera fie la sfera adult, fie la cea non-adult. De multe ori videochat-ul inseamna discutii, socializare cu clientii, ceea ce se traduce prin nevoia ca modelele sa aiba capacitatea de a purta o conversatie prin intermediul abilitatilor de comunicare native, ce pot fi mereu imbunatatite cu ajutorul trainingului specializat oferit in cadrul studioului.

  1. Pentru a face videochat trebuie doar sa arati bine

Aspectul fizic placut conteaza intr-adevar si poate face o diferenta, insa nu reprezinta principalul ingredient din reteta succesului in jobul de model de videochat. Este nevoie si de o buna stapanire a artei conversationale, intrucat clientii vor continua sa solicite un anumit model doar daca au si ce sa discute cu el.

Mai multe despre miturile asociate cu videochatul, dar si alte informatii despre ce beneficii si avantaje poate aduce un simplu anunt de angajari videochat barbati pot afla cei interesati din cadrul site-ului www.teamvisionstudio.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *