itexclusiv.ro

Ai luat decizia si ai urmat pasii de concepere a unui site pentru afacerea ta, insa asta nu inseamna ca de acum inainte totul va merge de la sine. Ai acum pusa in fata o alta problema: trebuie sa atragi cat mai mult trafic pe site, mai multi utilizatori care sa afle despre ceea ce oferi. Pentru a face acest lucru, poti fie sa gestionezi totul pe cont propriu, insa mai eficienta ar fi solutia sa apelezi la specialisti precum cei de la E-Advertising – vei avea astfel o grija in minus si vei vedea si rezultatele asteptate.

Ce modalitati vor folosi acesti specialisti ca strategii de promovare pentru site? Din cele mai eficiente tipuri de promovare enumeram cateva in continuare.

Search Engine Optimization – pe scurt SEO – reprezinta un proces prin care se creste vizibilitatea unei pagini web in motoarele de cautare. Optimizarea vizeaza atat paginile cat si cuvintelecheie, dar si atragerea de backlink-uri si recomandari.

Odata lansat site-ul, trebuie sa ai in considerare si asocierea sa cu un blog. A oferi continut unic si de calitate, cu referire la produsele si serviciile pe care le oferi prin business-ul tau, va atrage automat mai multi vizitatori, care se vor transforma in clienti. De aici continua si lantul beneficiilor – clienti potentiali devin clienti efectivi, cresc incasarile, prin urmare profiturile.

Nu poate fi ignorata ca modalitate de promovare nici social-media. Aproape oricine are un profil pe o retea de socializare in zilele noastre. Astfel trebuie indeplinite mai multe misiuni: in primul rand se impune crearea de pagini de profil pentru business pe retelele de socializare dorite, in al doilea rand noutatile de pe site si postarile noi de pe blog trebuie promovate in social media, distribuite pentru a fi vizibile cator mai multe persoane. In acest fel efectul direct este atragerea de mai mult trafic pe site, cu toate consecintele pozitive enumerate anterior.

Postarea de videoclipuri pe Youtube, marketingul prin email sau alaturarea la grupuri de discutii si forumuri reprezinta alte moduri de interactiune prin care se poate dovedi veridicitatea si intari credibilitatea si brandul unui business. Astfel de interactiuni ajuta de asemenea la promovare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Orice inceput poate fi putin mai dificil si uneori frustrant, insa odata ce incep sa apara rezultatele, succesul vine de la sine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *