Nevoia de rafturi metalice

rafturi metalice

Ai nevoie uneori, fie pentru acasa, fie pentru afacerea ta, de solutii pentru depozitare. Daca materialele precum lemn, prefabricate sau altele sunt perisabile, se degradeaza cu timpul, pot mucegai sau pot fi afectate de temperatura sau umezeala, trebuie sa treci la solutii alternative. Aici intervin rafturile si dulapurile metalice.

Utilizate in principal in domeniul industriei, dar si pentru necesitati casnice, rafturile si mobilierul metalic se impun cand intervine nevoia de depozitare a unei cantitati mari de bunuri, rafturi cu structura deosebit de rezistenta.

Rezistenta, desi element definitoriu pentru aceste rafturi si piese de mobilier metalice, nu reprezinta singura caracteristica, singurul element definitoriu. Ideale cand vine vorba de amenajarea unui spatiu comercial, datorita rezistentei si structurii lor pot suporta greutati ce depasesc cu mult cantitati medii suportate de alte materiale. Chiar si pentru utilizari casnice rafturile metalice isi dovedesc inca o data utilitatea. Beciul sau garajul pot fi foarte spatioase, insa fara o organizare practica a acestui spatiu, se dovedeste de-a dreptul inutil. De aceea pot fi utilizate cu succes rafturile metalice, aliniate de-a lungul peretilor, lasand mai mult spatiu pentru acces si manipulare a altor obiecte in garaj sau in beci.

Revenind la segmentul industrial, rafturile metalice reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea si organizarea eficienta a spatiului, in special in hypermarketuri si supermarketuri. Exact din acest motiv nume mari precum Metro Cash & Carry, Selgros Cash& Carry, Praktiker si altii au apelat la produsele comercializate de Ingeco, atat prin magazinele lor de desfacere cat si prin mediul online, prin site-ul oficial www.ingeco.ro.

Se pot gasi aici o mare varietate de solutii pentru depozitare, arhivare si organizare a spatiului. Ai un depozit de anvelope si ai o problema cu depozitarea? Rafturile metalice de la Ingeco sunt raspunsul potrivit. Ai o afacere ce necesita depozitarea de cantitati enorme de documentatie? Ingeco iti ofera solutii si in acest sens, poti opta dintr-o gama diversa de dulapuri si fisete metalice, monobloc, de tip vestiar sau pentru simpla depozitare. Printre alte produse realizate si comercializate de Ingeco se mai numara si diverse tipuri de mobiler metalic pentru birouri, bancuri de lucru pentru ateliere, diverse tipuri de containere metalice, dar si panouri de suport sau carucioare metalice foarte versatile pentru transport.

Cu o istorie de peste 15 ani, Ingeco a pus tot timpul accent pe satisfacerea la un grad superior al necesitatilor clientilor, s-a concentrat in a oferi in continuu produse de calitate si servicii de calitate. Utilitatea rafturilor metalice se face simtita in orice domeniu, iar ingeco.ro vine in satisfacerea acestei nevoi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.