Nex Band personalizataBratarile de farmec nu sunt numai pentru copii de acum in colo. Nex Band este un dispozitiv personalizat purtabil pentru adulti care permite purtatorilor sa adauge farmece sau moduri, fiecare cu un set unic de caracteristici. Adam Adelman, CEO-ul si cofondatorul lui Mighty Cast, compania care produce NEX Band, le-a spus celor de la Mashable ca este un concept distrugator fiindca ofera puterea consumatorului de a-si personaliza bratarile pe dinauntru si la o fractiune din cost.

In timp ce majoritatea dispozitivelor purtabile se concentreaza pe o singura utilizarea nisei, NEX Band include 5 diferite modificari incluzand oferirea purtatorilor abilitatea de a-si monitoriza fitness-ul sau a trimite mesaje codate celorlalti utilizatori NEX. Unele moduri ar putea de asemenea sa functioneze ca o piesa de moda de sine statatoare.

Fiecare din modurile led multi colorate pot trimite notificari, pot fi schimbate cu ceilalti utilizatori si administrate cu aplicatia mobila NEX. Compania foloseste tehnologia „Base and Token” pentru a conecta modurile la un sistem de cloud pentru a actualiza orice informatie in timp real. Adelman spune ca in esenta acestia sunt o bratara Pandora de farmece 2.0.

Incepand cu 13 mai, SDK-urile, API-urile si emulatoarele vor fi disponibile pentru producatori pentru a putea fi folosite pentru a produce moduri pentru bratara NEX band sau sa foloseasca tehnologia sa adapteze baza si conceptul jetonului pentru alti factori de forma din afara dispozitivelor purtabile si in Internetul lucrurilor.

Bratara NEX Band este activata prin Bluetooth si este compatibila cu iOS si Android. Similar cu smartphone-ul celor de la Google, Project Ara, Mighty Cast crede ca tehnologia modulara este nivelul urmator de tehnologie. Asa ca daca producatorii au vrut sa creeze un mod care necesita hardware inauntrul modului, Mighty Cast spune acest lucru este posibil.

Bratarile NEX Bands sunt momentan disponibile pentru precomanda la 50 de dolari, jumatate din pretul pe care ne asteptam sa-l aiba.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *