Online-ul se extinde in orice domeniu

e-santiere

De la aparitie si pana in prezent, internetul a revolutionat si continua sa reinventeze, venind in ajutorul oricarui domeniu de activitate. De la site-uri care au revolutionat internetul precum Google – motor de cautare utilizat la nivel mondial, Youtube – platforma de distribuire si vizualizare muzica si videoclipuri, Wikipedia – o adevarata enciclopedie online si multe altele, internetul si platformele online evolueaza constant.

Dupa cum se spune, nu esti online – nu existi. Acest dicton se aplica inclusiv in domeniul constructiilor si prestarilor de servicii. Orice constructor, furnizor de materiale sau servicii isi poate gasi acum foarte usor fie clienti, fie lucrari la care poata sa aplice. Este posibila chiar si gasirea de parteneriate sau de alti furnizori si constructori care sa colaboreze pentru proiecte de anvergura mai mare.

O astfel de platforma ce ofera solutii in domeniul constructiilor si nu numai este si www.e-santiere.ro. Orice firma de constructii de dimensiuni mai mari sau mai mici poate sa oferteze sau sa caute lucrari aici in functie de posibilitati. Conceputa ca un serviciu de informare in domeniul constructiilor, platforma e-santiere.ro pune la dispozitie un motor de cautare eficient, la nivelul intregii tari.

Indiferent ca e vorba de constructii civile sau industriale, exista posibilitatea filtrarii cautarilor in asa fel incat sa se gaseasca exact segmentul vizat pentru domeniul constructiilor. Fie ca sunt constructii efective sau doar proiecte, fie ca sunt amenajari sau reabilitari, constructorii si nu numai pot gasi aici solutia perfecta.

Constructorii pot sa faca oferte in cadrul platformei e-santiere pentru lucrari diverse: constructii de case/vile private, cladiri si diverse ansambluri rezidentiale, hoteluri si pensiuni, birouri/sedii de firme, spatii comerciale, constructii medicale si/sau stiintifice, dar si constructii sociale sau destinate comunitatii. Se includ pe langa segmentul de constructii civile si cel industrial, aici vorbim de amenajari hale si depozite, diverse structuri pentru industria alimentada, domeniul productiei sau prelucrarii de bunuri si chiar si ferme, sere si tot ce tine de acestea.

Prin colaborarea cu e-santiere orice constructor isi asigura un acces rapid si usor la o baza de date bine structurata si actualizata in permanenta. Portalul ofera informatii absolut necesare pentru cresterea activitatii comerciale in cadrul oricarei companii ce ofera servicii de constructii si nu numai. Lucrarile si ofertele puse la dispozitie in baza de date furnizeaza informatii si date de contact ale persoanelor fizice sau juridice interesate in mod direct de produsele si serviciile comercializate de orice firma de constructii sau furnizor.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *