PenguinBatman este definit la fel de mult de adversari precum este una din propriile identitati. Uitati-va la inamicii cu care a luptat de-a lungul deceniilor, si vei gasi o multime de inamici, unii amuzanti, altii inspaimantatori, insa cu totii memorabili. Pentru seriile Arkham, Rocksteady isi pune amprenta pe unii din cei mai mari raufacatori din universul Batman.

Directorul de arta al jocului Arkham Knight, David Hego, spune ca una dintre provocarile pe care le-a intalnit fiecare joc Arkham pune o amprenta proaspata pe intoarcerea caracterelor. Acestia au incercat sa adauge ceva caracterelor in asa fel incat sa fim nerabdatori chiar si dupa ce i-am intalnit deja pentru a 3-a oara. Acestia intotdeauna incearca sa ii faca pe acesti raufacatori sa arate tot mai bine si sa le imbunatateasca povestea din spatele lor.

Scarecrow este geniul din spatele atacului chimic asupra lui Gotham City in Batman Arkham Knight, dar Rocksteady nu vrea sa ne arate cum arata acesta in zilele noastre. Suntem siguri sa spunem ca intalnirea sa cu Killer Croc din Batman : Arkham Asylum si-a lasat amprenta cu toate acestea. Insa avem cateva din intoarcerea caracterelor din Arkham City si caracterizaza noi designuri.

Penguin

Interpretarea lui Rocksteady a lui Penguin este departe de acel caracter bine pus la punct, imbracat in tuxedo pe care fanii l-au vazut in benzile deseante. Nu este atat de dezgustator ca portretizarea lui Danny DeVito din Batman Returns, dar caracterul din universul Arkham arata totusi destul de bine.

In Arkham City acesta e un colectionar, lucreaza la un muzeu si arata de parca ar face parte din mafie. Arkham City a avut loc de Craciun, asa ca raufacatorii au fost facuti pe graba. Intriga lui Scarecrow e apropiata de Haloween si a fost nevoie de o schimbare de garderoba. De data aceasta Penguin, este un tip mai murdar, tricoul sau este murdar cu pete de mancare, dar este foarte puternic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *