blizzard heroes of the storm art headerLumile din universurile blizzard se ciocnesc haotic si fara logica in MOBA-ul producatorilor ce urmeaza sa apara, Heroes of the Storm. Jocul caracterizeaza o serie de personaje din francizele Warcraft, Starcraft si Diablo cu posibile legaturi cu The Lost Vikings.

Desi Blizzard ne-a aratat cateva posibile adaugari la seria de personaje jucabile, cateva figuri raman in umbra. Intrand in fiecare univers, dezvaluim o multime de personaje capabile sa apara in Heroes of the Storm. Cine credeti ca merita sa lupte alaturi de cei alesi?

Medivh

Evenimentele din Warcraft : Orcs and Humans din anul 1994, au fost initiate de un puternic vrajitor uman ce a deschis un portal ce a adus rasa orcilor in Azeroth, iscand o confruntare care ar fi servit ca punct focal pentru viitoarele conflicte din seria Warcraft. Numele sau era Medivh si desi a fost ucis pentru actele sale, magicianul s-a intors din morti in Warcraft III : Reign of Chaos pentru a salva Azeroth, ca mijloc a ispasirii pentru faptele sale grave impotriva umanitatii.

Istoria lui Medivh l-a vazut confruntandu-se cu demoni, oferindu-i magicianului acces catre un repertoriu de magie neagra pe care le va pune la buna utilizare daca s-ar intoarce in campul de lupta Heroes of the Storm. In plus, abilitatea sa de a se transforma intr-o cioara uriasa ar putea fi dublata ca forma de mount, permitandu-i sa calatoreasca intre batalii prin aer.

Mannoroth

Lorzii carierelor au fost unele din cele mai demonice rase din Warcraft din cauza organismelor imense si aripilor cu care nu pot zbura. In timp ce regele demon al lorzilor carierelor, neinfricatul Mannoroth s-a confruntat cu jucatorii in Warcraft III : Reign of Chaos si a scos in evidenta abilitatea de a invoca minoni distructivi si sa proiecteze vraji bazate pe cutremur.

Chiar si murind era formidabil, corpul sau a explodat in flacari de foc la moartea sa, ucigandu-si oponentul. Posedand un arsenal de abilitati cu flacari si abilitatea de a-si chema minonii, Mannoroth are potentialul de a fi recrutat in Heroes of The storm.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *