pictura pe numere celebra de la pictorul fericit

Poate cunosti anumite persoane carora le place sa picteze sau poate iti doresti chiar tu sa incepi un astfel de hobby. Pictorul Fericit iti sta la dispozitie si atunci cand vrei sa oferi in dar un tablou gata pregatit pentru a fi pictat sau pentru a te relaxa chiar tu prin aceasta activitate.

Probabil ai auzit si tu de acele carti de colorat pentru adulti, ce sunt o forma de meditatie, prin care ti se destreseaza atat mintea, cat si trupul. Iar picturile pe numere merg pe acelasi principiu. Asa ca, in loc sa stai cu ochii tintuiti in telefon sau la televizor, alege sa faci ceva productiv, ce iti face bine sufletului si psihicului, pictand un tablou pe numere. Este usor, indiferent de nivelul la care te afli, iar odata finalizat tabloul il poti folosi pe post de decor pe un perete al casei. Mai multe informatii vezi aici.

Pictura pe numere – un tablou cu toate cele necesare

Un singur tablou comandat de la Pictorul Fericit dispune de toate accesoriile de pictura necesare. Panza pe sasiu, acel cadru din lemn, seturi cu 3 pensule de dimensiuni diferite pentru umplere si pentru detalii fine, vopselurile ce au numere pe capac. Pe panza sunt contururi si numere, iar tu trebuie doar sa umpli spatiile folosind vopselurile corespondente. Cutia in care vine tabloul dispune de maner, pentru a-ti fi usor sa-l transporti daca vrei sa pictezi de exemplu in aer liber. In acest caz, alege de la Pictorul Fericit si un sevalet din aluminiu ce se poate regla, usor si practic, ca sa pictezi cat mai confortabil.

Poti gasi la Pictorul Fericit o varietate de tematici din care poti alege, cum ar fi cladiri, orase, peisaje, pasari, animale, flori, religioase, pentru el/ea, modele din 2021 si chiar si reproduceri ale unor tablouri celebre. De asemenea, daca iti doresti sa faci din asta o activitate de familie, poti gasi chiar si modele de picturi pe numere pentru copii ce au un grad de dificultate mai redus.

Vrei sa pictezi un tablou din imaginatie? Tot Pictorul Fericit te ajuta

Daca vrei sa realizezi propriul tau tablou folosindu-ti creativitatea fara vreo limita, atunci la Pictorul Fericit regasesti toate accesoriile de pictura necesare. Poti alege de aici panze din bumbac sau in profesionale, culori acrilice, vinilice, de ulei, seturi de pensule din par natural sau sintetice, sevalete din lemn de fag, palete si multe altele.

Acceseaza site-ul www.pictorulfericit.ro si alege tablourile in temele preferate. Alatura-te si tu lumii colorate Pictorul Fericit si pune-ti ideile pe panza!

Contact:

0754459540

Str. Marasesti nr. 18, et.1, cam.2

Suceava, Romania

De admin

2 comentarii la „Pictorul Fericit – intra si tu in dansul culorilor prin picturile pe numere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *