PlayStation-4Vanzarile de software pentru Playstation 4 ajung la 13,7 milioane, utilizatorii au imbratisat lumea consolelor de noua generatie si demonstreaza intensificari in ecosistemul de serviciu in retea cu 100 de milioane de capturi distribuite. Mai mult de 56 de milioane de sesiune de spectatori si o crestere dramatica de abonamente PlaystationPlus.

Sony Computer Entertainment Inc. au anuntat ca sistemul de divertisment pe computer al lui Playstation 4 au vandut cumulativ mai mult de 6 milioane de unitati la nivel global. Asta include si 370.000 de unitati vandute in Japonia de la lansarea din 22 Februarie.

Vanzarile de Software raman puternice cu mai mult de 13,7 milioane de copii vandute in magazine retail in toata lumea si prin intermediul descarcarii digitale al lui Playstation Store. Peste 30 de titluri captivante valabile de la SCE Worldwide Studios si cei mai buni dezvoltatori si publisheri de software din industrie. Aceasta aliniere grozava reflecta sustinerea printre dezvoltatorii si publisherii de PS4 si a dus la accelerarea momentului de expansiune. Cateva din cele mai bune titluri vandute sunt Killzone Shadow Fall, ce a vandu peste 2.1 milioane de unitati la nivel global, Call of Duty : Ghosts, Fifa 14, Battlefield 4, si Assassin’s Creed IV : Black Flag. Titluri dezvoltate de comunitatea independenta de dezvoltare precum Contrast, Warframe si Don’t Starve : Console Edition, au fost de asemeni aclamate de gameri. Gamerii Japonezi se bucura de ultimele jocuri lansate din francizele populare, precum Dynasty Warriors 8 : Xtreme Legends Complete Edition, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn si Ryu-ga-gotoku Ishin.

Portofoliul jocurilor de Playstation 4 va continua sa se extinda cu titluri foarte anticipate precum : Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Kingdom Hearts III, Destiny, Watch Dogs, The Witness, Drive Club, Infamous Second Son si The Order 1886.

Consola este raspandita in 57 de tari la nivel global, iar jocurile destinate acestei console continua sa apara si sa faca aceasta consola una dintre cele mai iubite console de ultim gen la nivel global printre gameri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *