stailer

Mersul la salon nu mai reprezintă de mult timp un lux. Sunt o mulțime de servicii de înfrumusețare pe care femeile și bărbații nu le pot face acasă și apelează la un profesionist. Stailer îți facilitează procesul de rezervare a unui loc la un salon de înfrumusețare. Acum poți face programări în domeniul hair & beauty în 4 pași simpli! Totul se petrece în mediul online.

Platforma Stailer a fost lansată de ceva timp și își propune să vină în ajutorul clienților pentru programările la saloanele de înfrumusețare. Lucru îndeplinit, prin aplicație sau pe platformă poți obține acum o rezervare la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău. Platforma s-a extins rapid, oferind clienților posibilitatea de a se programa în peste 40 de orașe din România. 

Stailer este foarte simplu de folosit și are mai multe funcții. Nu doar tu te poți programa la salon, ci poți rezerva locul și pentru o altă persoană. Este important să îi specifici numărul de telefon pentru a fi notificată cu privire la programare. Poți folosi cele două metode – aplicația și site-ul. 

Profesioniștii în materie de înfrumusețare și întreținere sunt mai aproape de tine!

Dacă optezi pentru o programare prin aplicatia Stailer, vei vedea cât este de simplu să cunoști toți stiliștii și toate saloanele din zonă. Trebuie doar să urmezi 4 pași pentru a te programa. Fie că folosești aplicația, fie că folosești platforma, vei putea să te programezi urmând aceleași instrucțiuni. 

Mai întâi de toate trebuie să alegi locația ta. După ce ai ales locația, trebuie să alegi genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. Aceștia sunt singurii pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a beneficia de un loc la salon. 

Nu este necesar să te programezi imediat cum ai intrat pe aplicație sau pe platformă, ci poți descoperi toate saloanele și să le compari. Despre cum poți face acest lucru ai mai multe detalii aici

Stailer este simplu de folosit și în permanență alături de clienți!

Site-ul dispune de mai multe funcții pe care le poți utiliza pentru a-ți ușura experiența. Ai la dispoziție Catalogul cu Inspirație ce cuprinde fotografii cu lucrările saloanelor înscrise pe platformă, cât și un ghid video. Ghidul video este menit să te ajute în efectuarea programării, astfel încât să nu omiți vreun pas și să faci o programare greșită. 

Totuși, dacă nu te descurci, stailer.ro are și o secțiune de întrebări frecvente alături de secțiunea de contact. De pe live chat poți lua legătura cu unul dintre reprezentanți pentru a-ți soluționa nelămuririle. 

Atât platforma, cât și aplicația au același stil în care te poți programa. Nu este nicio diferență între cele două, ci doar că se folosesc în scopul clientului. De asemenea, dacă ești un hairstylist sau deții un salon îți poți înscrie afacerea pe site, în doar câțiva pași simpli. Contactează echipa pentru mai multe informații de acest tip sau dacă ai nevoie de ajutor la setarea unei programări. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *