Raptr_logoComunitatea online ce se axeaza pe optimizarea PC a ajutat comunitatea sa treaca de 22 de milioane.

Platforma de gaming online Raptr a anuntat ca are acum 22 de milioane de membrii in peste 100 de tari. Cresterea a accelerat in ultimele 5 luni, in timp ce comunitatea a crescut de la 18 milioane, adaugand cu usurinta 1.5 milioane de noi utilizatori inregistrati pe luna. Ultimele cresteri ale lui Raptr se trag de la concentrarea companiei catre optimizarea PC pentru jucatori, noul client cauta sa optimizeze calculatorul utilizatorului, chiar si pentru calculatoarele mai vechi. Raptr a facut de asemeni si un parteneriat cu AMD pentru a aduce tehnologie de optimizare pentru gameri.

CEO Dennis Fong spune ca este multumit sa ajute experienta de gaming pe PC printr-o modalitate buna, unele dintre cele mai populare jocuri din lume de pe PC, precum League of Legends au cativa ani de cand s-au lansat si sunt jucate pe calculatoare mai vechi. Acestia deblocheaza puterea calculatoarelor oamenilor si le transforma in masini de gaming capabile.

Fong a mai dezvaluit ca o sa puna reclame in intermediul afacerii, ei sincer neasteptandu-se la asa o adoptie masiva din moment ce au introdus platforma de optimizare. Acesta mai sustine ca nu a uitat despre piata consolelor, insa au vazut o oportunitate mare, concentrandu-se pe renasterea jocurilor de pe PC. Consolele vor ramane o componenta majora in inregistrarea vietii jocurilor pentru membrii sai, asa ca vor continua sa incerce sa le ataseze pe conturile XBL si PSN, asa incat timpul de joaca si istoria realizarilor sa poata fi inclusa in profilele de jucatori.

Fong a adaugat ca, concentrarea pe PC al lui Raptr are sens pentru afacerea lor, din moment ce calculatoarele inca sunt majoritare consolelor, majoritatea oamenilor detin un PC, asa ca au in fata lor o masinarie de gaming capabila. Raptr le ofera tot ceea ce-si doresc ei, imbunatatindu-le si joaca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *