cosmetica la salon programare stailer

Recomandam Stailer pentru momente de neuitat la saloanele de beauty

Pentru unii rasfatul inseamna o portie voluminoasa de inghetata cu fructe si ciocolata, vacanta exotica sau un vin de calitate, iar pentru altii rasfatul poate insemna o programare la un salon de beauty.

Se spune ca atunci cand vine vorba despre gusturi, acestea nu se discuta, deci fiecare persoana este indreptatita sa aleaga ceea ce isi doreste si ce ii face bine. Tocmai de ceea si rasfatul este diferit pentru fiecare persoana.

Cu totii am ajuns la un moment dat pe scaunul unui salon de beauty, fie de nevoie, inaintea unui eveniment important din viata noastra, fie din dorinta de a face o schimbare cu privire la infatisarea noastra, fie din pur rasfat. Indiferent de motiv, ne-am dorit dintotdeauna sa avem parte de calitate si rezultate conform cerintelor, mai ales ca platim pentru acele servicii.

Scapa de gandurile ca nu gasesti un loc liber la un salon

Chiar si acum, in plin sezon de petreceri, scaunele saloanelor de beauty sunt ocupate zilnic de foarte multe persoane, iar inevitabil vom trece si noi pe acolo in cel mai scurt timp pentru ca sigur avem un eveniment la care trebuie sa participam.

Cea mai grea parte este cea de programare la un salon. Dat fiind faptul ca multe sunt arhipline, foarte greu gasim un loc disponibil atunci cand avem nevoie, ci gasim mai degraba in functie de agenda stilistului, la 2-3 saptamani distanta. Ori acest lucru nu ne face decat sa renuntam sau sa ne aranjam acasa, desi experienta unui profesionist este incomparabila.

Tocmai din aceste motive a aparut si platforma online Stailer, care ne da posibilitatea sa ne programam la orice salon dorim, fara a mai sta dupa agenda stilistului. Poti sa afli aici mai multe detalii despre Stailer.

Concret, este o platforma online care nu necesita sa mai dam nici un apel telefonic pentru a ne programa. Este usor de utilizat, iar la o distanta de doar cateva click-uri ne programam la un salon in mai putin de 5 minute. Pe langa faptul ca ne eficientizam timpul foarte mult, avem si siguranta unui loc liber pe scaun.

Este o platforma care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, venind cu o gama larga de servicii si o intreaga lista de saloane din industria frumusetii. In plus, este o platforma care se utilizeaza absolut gratuit, fara a fi conditionat cu nimic. Poti chiar sa te programezi si la ora 1 noaptea, daca atunci ti-ai amintit ca ai in weekend un eveniment.

Nu ai nevoie decat de 2 minute libere si de un telefon conectat la internet. Simplu, rapid si eficient pentru orice persoana. Mai mult decat atat, pe Stailer se gasesc toate detaliile pentru orice salon in parte, de la fotografii ale lucrarilor, locatia exacta prin Google Maps, durata serviciilor, cat si pretul acestora si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer la acele saloane.

In concluzie, Stailer iti ofera beneficii, cat si momente de rasfat, toate fiind de o calitate ireprosabila.

Pentru mai multe detalii acceseaza platforma.

Date de contact: support@stailer.ro


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *