Revendica-ti pamantul in ArcheAge

archeage2_houseTrion Worlds vrea sa ne introduca catre lumea lui ArcheAge, acestia descriu cateva din sistemele si caracteristicile jocului. Acestia ne descriu sistemul de proprietate asupra terenurilor si cel al caselor, incluzand cum este revendicat un pamant, cum pot fi folosite fermele si casele.

Casele si fermele jucatorilor

In ArcheAge, jucatorii au oportunitatea sa detina cu adevarat o proprietate ce este localizata in afara lumii de joc. Casele si Fermele sunt adevarate, insemnand ca sunt vizibile oricarui jucator trece pe langa locatia lor. Acestea au o locatie reala, cum ar fi peste drum de Windshade Village, sau in sudul coastei Villanelle. Alegerea locului in care vrei sa locuiesti implica accesul la facilitati, clime, medii placute si disponibilitatea terenului. Tipurile de proprietati sunt fermele si casele.

Revendicarea unui teren sau plasarea proprietatii

Faptei de a revendica o bucata de pamant, ii mai spunem si plasarea unei case sau a unei ferme. Peste toate zonele din ArcheAge, sunt zone desemnate unde pot fi plasate casele si fermele. Aceste zone ar putea avea restrictii ce tin de marimea sau tipul de proprietate care pot fi plasate acolo, precum doar fermele mici sau casele medii sau mari, zise si case de lux. Veti vedea astfel de zone indicate de iconite pe harta, dar multe nu sunt marcate, pentru a putea fi gasite de exploratori.

Construieste-ti casa de vis

Fermele au o faza de constructia foarte simpla, cateva placi de lemn pentru una mica si un singur pachet de lemn de constructie pentru cele mai mari. Casele devin mai complexe, cu nevoia de diferite materiale intr-o ordine specifica si mai multe etape de constructie.

Costul proprietatii

Taxele de proprietate sunt saptamanale si se platesc in avans. Factura este primita prin intermediul sistemului de mail din joc, asa ca poti sa-ti platesti facturile de aproape oriunde din lumea jocului.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.