Samsung Galaxy S TabDominanta Apple de pe piata tabletelor este atat de coplesitoare incat majoritatea celorlalti jucatori din spatiu, tind sa incerce sa ii intreaca. Decat sa incerce sa intreaca caracteristicile sau specificatiile iPad-urilor, incearca sa se diferentieze si sa ofere caracteristici pe care iPad-ul nu le are.

Tabletele Amazon Kindle Fire, de exemplu, sunt tabletele din vitrina pentru serviciul popular al companiei. Linia Microsoft Surface ofera mai mult sau mai putin o experienta de PC intr-o forma de tableta.

Chiar si Samsung, cel mai mare rival de hardware a celor de la Apple, a intrat in acest joc. Pentru ultimii 2 ani, Samsung a scos in evidenta linia Galaxy Note de tablete, a carui faima se trage din stiloul digital si toate lucrurile grozave pe care le poti cu el.

O tableta mai buna

Samsung a oferit liniei Galaxy Tab o lustruire cu noua linia Galaxy Tab S, ce repezeinta compania extinzandu-si brandul „S” ce a avut atat de mult succes cu smartphone-urile si la tablete. In loc de design deloc aratos si display-uri de rezolutie scazuta, finisari metalice minunate si ecranele demne de retina sunt caracteristicile noului Tab S.

Vice presedintele produselor si operatiunilor de la Samsung, Cassey Ryan, le-a spus celor de la Mashable, ca brandul S le permite sa creeze o noua franciza. Acesta spune ca atunci cand se uita la producerea unei line premium de tablete, linia S este ceva ce reprezinta premium in portofoliul de smartphone-uri de la Samsung. Acesta spun ca simt ca au un produs grozav pentru consumatori.

Vor fi cu siguranta multe comparatii pentru iPad. Nu numai ca acestea sunt tablete, cii fiindca mesajul acestor tablete este foarte clar, Samsung a terminat cu realizarea produselor care sa elimine concurenta. Linia de tablete S este realizata pentru o confruntare directa cu iPad-urile realizata de faimoasa companie Apple.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *