originalAi posibilitatea de a explora Emerald City

Este un lucru sa explorezi o metropola masiva fictionala precum e Liberty City din Grand Theft Auto 4 sau New Marais din Infamous 2, cu atractiile lor turistice false si cartierul aproximativ realistic. Insa este un alt lucru in totalitate sa faci ravagii intr-o lume a jocului care recreeaza un oras iconic precum Seattle, si exact lucrul asta incearca sa-l faca Infamous Second Son.

Vreau cu nerabdare sa explorez centrul orasul Settle sau sa ma urc pe Space Needle, care este acoperit constant de nori. Vreau sa alerg prin strazile plouate a pietei Pike Place sau Queen Anne, incercand sa ajung la atractiile turistice si sa fiu profund uimit. Putine jocuri ofera nivelul asta de familiaritate in mediul lor, abia astept sa vad cat de exacta o sa fie replica lui Second Son comparata cu lucrul real.

Poti sa arunci lumea in aer

Desigur, sa alergi, sa sari si sa escaladezi sunt lucruri foarte distractive, insa ce folos au super puterile daca nu poti sa arunci in aer lucruri ? Hardware-ul Next-Generation cu efectele sale de particule si explozii din belsug superbe, promit modalitati noi si captivante de a distruge tot ceea ce iti sta in cale. Si din ce am vazut pana acum, Sucker Punch exploateaza caii putere de procesare ai consolei Playstation 4 pentru a oferi jucatorilor o modalitate distructiva, speciala de a rasplati comunitatea.

Departamentul de Protectie Unificata a postat puncte de control si turnuri de paza de-a lungul orasului Seattle, si sar in aer destul de bine. Daca te simti coplesit de un grup mare de soldati inamici, trimitand o racheta de fum in anumite structuri le poate surpa la pamant. Nu, nu poti distruge chiar orice, dar acest mediu distructiv adauga un nou strat de strategie la modul de lupta a lui Infamous.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *