Semne care iti demonstreaza ca ai un partener gelos

Se spune ca daca nu esti gelos inseamna ca nu iubesti. Sa fim sinceri, fiercare dintre noi avem la un moment dat un sentiment cat de mic de gelozie. Nu putem sa spunem ca nu am simtit niciodata nici un sentiment de gelozie.

Exista o diferenta destul de mare intre a fi gelos putin si intre a fi paranoic. Exista anumite persoane care devin pur si simplu paranoice in momentul in care simt ca ceva este suspect cu partenerul. Mai grav este ca pentru aceste persoane este suficient chiar si cel mai mic semnal incat sa porneasca un intreg scandal.

Barbatii nu se exteriorizeaza la fel ca si femeile. De multe ori, unele femei se intreaba daca barbatii de langa ele simt vreun sentiment pentru ele si nu gasesc un raspuns acestei intrebari. Sigur, acest lucru se intampla datorita faptului ca barbatii nu se exteriorizeaza si chiar daca simt anumite lucruri ei evita sa le spuna pentru ca nu isi doresc sa afiseze o latura slaba a lor. Iata cateva lucruri pe care barbatii le spun atunci cand sunt gelosi dar nu vor sa recunoasca:

  1. In momentul in care el iti spune ca are incredere in tine insa nu poate avea in oamenii din jurul tau inseamna ca este gelos. El nu vrea sa iti spuna ca nu are incredere in tine si incearca sa isi marturiseasca temerile astfel.
  2. De asemenea, daca ai un prieten si ii explici ca este doar un amic in timp ce el iti aminteste ca relatia voastra a pornit tot dintr-o prietenie, inseamna ca este gelos. El nu stie cum sa iti spuna ca il deranjeaza legatura pe care tu o ai cu acel prieten.
  3. Cand iti spune ca nu este gelos atunci cand observa ca un alt baiat se uita insistent la tine sau incearca un flirt este clar ca simte acest lucru.

Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *