seriale online

Fiecare dintre noi cauta relaxarea, cauta o modalitate de eliberare de stres, de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut. Ce poate fi mai relaxant dupa o zi de munca decat sa-ti iei o gustare, un suc si sa vizionezi ceva?

Dintotdeauna a existat o rivalitate intre seriale si filme, o rivalitate care aduna pareri pro si contra pentru fiecare dintre tabere. Exista persoane care prefera sa vizioneze un film bun timp de 90-120 minute, in timp ce altii se delecteaza cu episoade din serialele preferate, ce pot dura de la 20 la 45 minute sau chiar o ora.

Personal inclin sa favorizez serialele. Mi se par mult mai comode, au o durata mai scurta, indiferent ca le urmaresti la tv sau pe calculator nu mai trebuie sa faci pauze cum faci pe parcursul unui film. Mai ales daca urmaresti un film la tv, de 120 minute, cu tot cu pauzele publicitare ajunge la 150 minute sau mai mult.

Din acest motiv am ales serialele, am inceput sa vad cateva difuzate pe canalele de televiziune, m-au captivat, dar din diverse motive difuzarea lor s-a oprit. In acel moment am lasat vizionatul la tv deoparte si m-am asezat in fata calculatorului in cautarea de seriale online. Tot felul de site-uri, tot felul de conturi de facut, pana am ajuns la un site in care navigarea este foarte facila, serialele sunt actualizate pe masura aparitiei, nu necesita crearea unui cont si in plus reclamele stresante si agasante nu exista. Astfel am reusit sa gasesc, dupa ceva cautari ce-i drept, un loc unde pot sa-mi vad online serialele preferate – topseriale.ro.

De ce prefer seriale online? Pentru ca nu mai trebuie sa astepti pauzele publicitare cum sunt cele de la tv, pentru ca durata unui episod este acceptabila – nu ca la un film de 90-120 minute la care daca povestea nu este captivanta risti sa te plictisesti sau – mai rau – sa adormi. Urmarind un serial – si asta pot sa o confirme toti cei ce indragesc serialele – esti captivat de poveste si parca nu mai poti sa te opresti, vrei tot timpul sa vezi ce se intampla in continuare; episoadele au legatura unele cu celelalte, urmeaza firul unei povesti si te fac sa vrei sa mai vizionezi inca unul si inca unul.

De admin

Un comentariu la „Seriale vs Filme – parere personala”
  1. Eu unul prefer serialele. Imi place sa aprofundez o poveste si aceasta sa continue pe o perioada mai lunga de timp. Deci eu sunt pro seriale!

Comentariile sunt închise.