clinica stomatologica
clinica stomatologica

Inca de mic am avut probleme cu dantura. Fie ca nu am avut grija cum trebuia de dintii mei, fie ca am avut o lipsa totala de calciu in organism care mi-a daunat smaltului, fie ca parintii mei nu s-au preocupat atat de tare de mine inca de cand eram mic, sanatatea mea orala a avut de suferit si dintii mei au devenit urati si cariati intre timp. Mi-era rusine la un moment dat sa mai merg si la scoala sau oriunde in public pentru ca s-ar fi vazut cand vorbeam ca nu am o dantura deloc stralucita.

Inca din copilarie sau mai bine zis in scoala generala am inceput sa ma preocup mai tare de dantura mea pentru ca nu ma simteam deloc bine in persoana mea si nici atunci cand ma aflam in jurul celorlalti. Chiar daca am mers la medici stomatalogi sau la clinicile de stat unde mi-au fost tratati dintii, niciodata nu am avut parte de rezultate spectaculoase sau multumitoare pana am calcat pragul unei clinici din Suceava.

Chiar daca nu stau in Suceava, mi-a fost recomandat un site online al unei clinici private de stomatologie din acest oras, si anume gasesti aici, unde am avut parte de toata ingrijirea, suportul, sfaturile si tratamentele stomatologice potrivite pentru dantura mea defecta.

Asa cum spuneam, din cate clinici private si de stat am mers sa imi tratez problemele orale, nu am reusit sa gasesc un specialist care sa inteleaga exact despre ce este vorba la mine si ceea ce trebuie exact facu pentru a indrepa lucrurile. Ba ma trezeam ca imi cadeau plombele puse de curand, ba tratamentele si pansamentele din locurile ce trebuiau acoperite erau puse rau si ajungeam sa le inghit cu totul si de multe alte probleme am avut parte in toata experienta mea cu dentistii.

Insa, in ceea ce priveste lucrul cu echipa medicala din cadrul clinicii private de stomatologie ce poate fi regasita pe www.dentistsuceava.ro, nu pot spune decat ca mi-a schimbat total parerea despre modul de operare si profesionalismul medicilor dentisti. Intr-un mod pozitiv, binenteles! Aici, am avut parte de servicii de calitate, prompte si convenabile ca pret, insa am avut parte si de consultanta pe tot parcursul sesiunilor programate pentru tratarea danturii mele deteriorate.

Materialele de calitate, profesionalismul, dar si caldura cu care m-a tratat stafful din cadrul acestei clinici particulare nu au facut decat sa ma bucure si sa imi redea increderea in mine si in oameni. Acum pot sustine ca am un zambet radiant si o gura sanatoasa, dar si ca sunt mai increzator in mine si mai sigur in public.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *