Sfaturi pentru organizarea petrecerii de botez

paradisulpersonajelor.ro

Venirea pe lume a unei noi fiinte este un moment unic, un moment ce trebuie sarbatorit cum se cuvine. Ocazia speciala, acea zi in care toata atentia se concentreaza pe parinti dar in special pe cel mic, trebuie organizata pana in cele mai mici detalii. Adesea parintii sunt pusi in dificultate la organizarea unui astfel de eveniment, in principal pentru simplul motiv ca sunt pentru prima data pusi in fata acestei situatii. De aici si cele cateva sfaturi ce urmeaza, ce pot fi puse in aplicare atat de cei care sunt parinti pentru prima data dar si de cei care au mai organizat petreceri de botez si vor ca urmatoarea sa fie una cu totul speciala.

De obicei petrecerea de botez se organizeaza chiar in aceeasi zi, dupa ce copilul a fost botezat in biserica. De aici si recomandarea ca locatia in care se va desfasura petrecerea sa fie cat mai apropiata de biserica.

De preferat este ca intregul eveniment sa fie organizat cu ajutorul unei firme specializate. Aceasta se va ocupa de intreaga desfasurare a petrecerii, de la asezarea invitatilor pana la meniuri, de la amenajarea spatiului si pana la intretinerea atmosferei.

Lista invitatilor trebuie bine stabilita dinainte: trebuie ca parintii sa stie cate persoane vor veni, daca vor veni insotite, cu copii sau fara. Tematica petrecerii este un alt aspect foarte important – chiar daca copilul este prea mic pentru a constientiza ce se intampla in jurul sau, atmosfera generala trebuie sa fie una feerica, pentru a ramane intiparita in mintea invitatilor.

Petrecerile de botez au toate un lucru comun: sunt prezenti si copiii invitatilor, iar pentru acestia trebuie creeat un cadru de poveste. O varianta ideala pentru ca petrecerea de botez sa fie un real succes este apelarea la ursitoare de botez. Acestea transpun invitatii intr-un cadru de poveste, in care ureaza, conform traditiei, toate lucrurile bune de pe lume pentru cel mic. Poate ca unii parinti sunt pusi in dificultate cand vor trebui sa aleaga echipa de ursitoare, de aceea va spun ca puteti gasi ursitoare botez Bucuresti doar aici. Am apelat la serviciile lor si am recomandat si prietenilor si cunostintelor echipa de la paradisulpersonajelor.ro, pentru ca ceea ce au reusit sa realizeze la petrecerea de botez a copilului meu a fost ceva cu totul deosebit.

Prin urmare, atentie la toate aspectele: invitati, meniuri, muzica, tematica petrecerii, animatori si/sau ursitoare, decoratiuni – si toate acestea chiar separate, pentru adulti si pentru copii. Chiar daca pare destul de mult de digerat, in cele din urma rezultatul este cel asteptat: o amintire de neuitat legata de momentul fericit al botezului, cu toate detaliile organizate corespunzator.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *