curatare ferestre

Solutiile pentru curatat ferestrele nu trebuie sa fie neaparat din cele cumparate din comert, pot fi folosite si produse casnice, care uneori sunt mai eficiente in curatarea petelor, oferind ferestrelor un aspect stralucitor.

Se pot face solutii de curatare si acasa, foarte usor si la un pret mult mai mic decat cel disponibil pe piata. Daca va intrebati ce ar putea fi folosit pentru curatarea ferestrelor, cititi in continuare.

Lamaie. Pentru aceasta solutie aveti nevoie de sucul a 2 lamai, doua cani de apa, o lingura de amidon de porumb si jumatate de lingura de ulei de menta. Introduceti toate aceste ingrediente intr-o sticla cu pulverizator, agitati si apoi veti avea solutia perfecta pentru curatat ferestrele.

Alcool sanitar. Pentru  rezultate optime se foloseste o solutie de alcool sanitar cu apa – cate o cana de fiecare, la care se adauga 1 lingura de amoniac. Atat amoniacul cat si alcoolul sanitar au proprietati bune pentru curatare si ajuta la inlaturarea eficienta a petelor, facand ferestrele curate si stralucitoare.

Chiar si detergentul de vase poate fi folosit cu succes la curatarea ferestrelor, actiunea sa degresanta ajuta la inlaturarea cu succes a impuritatilor. Desigur se impune spalarea si cu apa a ferestrelor, pentru a nu ramane pete si urme de detergent.

Acesti agenti de curatare casnici vor ajuta cu siguranta la obtinerea rezultatelor dorite. Desigur, trebuiesc curatate temeinic atat ferestrele cat si ramele. Dupa curatarea cu oricare din solutiile anterioare, sticla mai trebuie spalata inca o data cu un burete inmuiat in apa, dupa care pot fi folosite prosoape de bucatarie sau chiar si ziare pentru stergerea finala si uscarea ferestrelor. Ziarele sunt chiar mai indicate, intrucat nu lasa acele scame ce raman de la prosoapele de bucatarie. In acest fel ferestrele vor fi curate si nu veti cheltui nici prea mult pe produse de curatat scumpe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *