generatoare

Poluarea si aerul viciat sunt probleme cu care ne confruntam zi de zi. Indiferent ca mergem la munca, ne deplasam pe strada, ne aflam intr-o institutie sau suntem la cumparaturi intr-un supermarket, simtim nevoia sa respiram aer curat.

Daca acasa reimprospatam aerul cu ventilatoare si sisteme de aer conditionat, solutii mai simple dar in acelasi timp eficiente, in sectorul industrial, comercial sau institutional trebuiesc gasite de asemenea solutii pentru mentinerea unui climat placut.

Ambientul si aerul proaspat sunt aspecte pentru mentinerea carora care exista o gama variata de solutii. Aici nu mai vorbim de ventilatoarele casnice, de sisteme simple de improspatare a aerului, ci de ventilatoare industriale, de capacitate mare, care conform puterii furnizate de motoare electrice performante ofera un flux de aer corespunzator.

Braco Industrial este un astfel de producator de sisteme de ventilatie, in gama de produse inscriindu-se atat ventilatoare industriale cat si motoare electrice de mare putere. Astfel putem vedea chiar si pe site-ul bracomotoareelectrice.ro, unde gasim atat motoare electrice de diverse tipuri, cat si generatoare de curent sau compresoare de aer ce ajuta nu doar in sectorul industrial, ci si in cel comercial sau institutional.

In special in domeniul industriei isi fac simtita utilitatea ventilatoarele si motoarele electrice de putere mare, indeplinind functiile pentru care sunt concepute: fie furnizarea unui flux de aer corespunzator necesar desfasurarii productiei, fie asigurarea ventilatiei si mentinerii prospetimii aerului sau chiar transport de diferite gaze intre incinte, conform specificatiilor fiecarui proces de productie in parte. Avand in vedere utilizarea lor prelungita, ventilatoarele si motoarele electrice care le actioneaza sunt realizate din materiale mai rezistente fata de clasicele ventilatoare casnice. Principiul de functionare este acelasi – lamele sunt conectate la un ax si sunt actionate de un motor, oferind fluxul corespunzator de aer; deosebirea consta in puterea la care actioneaza, putand sa ofere un flux de aer la debite foarte mari, dupa cum impune necesitatea mai ales in sectorul industrial.

In acest scop motoarele electrice oferite de Braco stau la dispozitia clientilor pentru a putea alimenta ventilatoarele industriale folosite in diverse moduri. Se tine bineinteles cont in primul rand de mediul in care ventilatoarele si motoarele vor functiona. In cazul in care mediul in care functioneaza este unul cu umiditate ridicata, temperaturi extreme sau chiar conditii de praf, este nevoie de protectie suplimentara.

Oferta Braco include atat motoare si ventilatoare standard, in stoc, ce pot satisface necesitati de ordin obisnuit, cat si posibilitatea fiecarui client de a veni cu propriile specificatii si nevoi ce pot fi indeplinite prin personalizarea si crearea dispozitivelor exact dupa cerinte. In principal motoarele electrice sunt cele in cazul carora se impune, pe langa fabricarea in serie, adaptarea la anumite conditii si specificatii, pentru a putea functiona corespunzator. Exista nevoia de protectie pentru umiditate sau de asigurare a functionarii prelungite in conditii de temperatura extreme – aici intervine divizia speciala creata in cadrul Braco ce se ocupa de seriile scurte de motoare personalizate conform oricaror nevoi.

Ventilatoarele industriale si motoarele electrice isi fac astfel simtita utilitatea in orice sector apare necesarul de ventilatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *