laveteindustriale.ro

Autoturismul este in momentul de fata o necesitate, un mijloc de deplasare de care nu ne putem lipsi. Mergi la serviciu, iti duci copiii la scoala, mergi in excursii, te deplasezi oricand si la orice ora fara sa depinzi de mijloace de transport in comun, fara intarzieri si asa mai departe. Trebuie insa sa si intretii masina, iar asta nu inseamna doar schimburi de ulei, de piese, verificari tehnice periodice si reparatii ocazionale. Masina trebuie mentinuta curata, caroseria are nevoie de ingrijire, spalarea este obligatorie pentru ca vopseaua sa nu se decoloreze, sa nu fie afectata de praf, impuritati si altele.

Spalarea masinii trebuie facuta corect, in caz contrar caroseria poate sa ajunga sa arate jalnic. Nu e absolut necesar sa mergi in spalatorii auto de fiecare data cand vrei sa speli masina. Daca stai la casa la curte, poti spala masina si singur. Trebuie insa sa fii atent la detergentii pe care ii folosesti, la ce materiale pentru stergere folosesti si asa mai departe. Pentru ca masina sa arate tot timpul ca noua, pentru ca vopseaua sa isi pastreze luciul dorit, poti gasi samponuri si detergenti speciali, care au si efect de lustruire. Fie le gasesti online, fie in magazine de specialitate cu produse pentru curatenie si detailing auto.

Spalarea corecta, folosirea samponului potrivit sunt aspecte la fel de importante ca si stergerea caroseriei dupa spalare. In acest caz trebuie sa folosesti lavete care nu lasa urme ori scame si care sa nu zgarie caroseria. Personal m-am aprovizionat cu un set de lavete foarte utile – poti gasi si tu lavete industriale aici – lavete din bumbac utile nu numai pentru stergerea si curatarea masinii, dar pentru orice alta suprafata. De la caroserie si pana la geamuri, chiar si cand se ajunge la interior, totul trebuie sters foarte bine, pentru a nu ramane urme (se mai intampla cand clatirea detergentului nu a fost facuta bine ori cand apa are o duritate ridicata).

Odata ce iti speli masina singur ai certitudinea ca ai insistat peste tot, ca ai curatat-o pana in cel mai mic detaliu. Cei de la spalatorie pot fi uneori neglijenti ori neatenti – exact de asta o spalare intr-o spalatorie auto dureaza interior-exterior 20-30 minute sau mai putin, insa cand speli masina singur ajunge sa dureze chiar o ora sau mai mult. Esti insa sigur ca atat interiorul cat si exteriorul este bine curatat si chiar faci o economie. Ai nevoie doar de apa, detergent, lavete industriale, un aspirator si o maxim o ora din timpul tau pentru a face masina sa arate curata si ingrijita.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *