stailer

Spunem un mare DA platformei Stailer atunci cand ne dorim o schimbare de look! Welcome Galati!

Stailer a promis ca va aparea in tot mai multe orase si s-a tinut de cuvant. De curand a aparut si in Galati, dar si in alte 19 orase din tara si nu se va opri aici. In curand va putea fi accesata din toate colturile tarii. Ce o face atat de speciala? Pe langa faptul ca ne eficientizeaza timpul de cautare atunci cand avem nevoie de o programare la un salon, vine si cu alte beneficii importante.

Dupa ce ne ghidam atunci cand avem nevoie de un serviciu in materie de beauty? Cu siguranta nu ne uitam in ce an a fost construit salonul, insa experienta stilistilor poate fi un punct de reper. Ce stim despre acel salon? Cat de renumit este pentru calitatea serviciilor? Are clienti? Sunt folosite produse la fel de calitative? Este o locatie primitoare, fara stilisti tafnosi care te taxeaza dupa fata ta, daca ii place de tine sau nu? Pentru ca da, astfel de situatii se mai practica. Iata cate motive avem atunci cand suntem in cautarea unui salon. Deci, nu conteaza doar serviciul in sine, ci si aceste repere importante care ne vor face sau nu sa mai mergem si a doua oara in acelasi salon.

Cu Stailer ai toate sansele de a gasi salonul potrivit pentru tine

Stailer este o platforma smart, ce te ajuta intr-un timp scurt sa iti gasesti salonul potrivit nevoilor tale. De ce? Pentru aici sunt inscrise doar saloane de calitate, cu stilisti cu experienta, saloane primitoare, curate, cu preturi accesibile si gama vasta de servicii.

Vei gasi aici lista cu saloanele de cosmetica din Galati sau din celelalte orase la doar cateva click-uri distanta. Deci, pe langa eficientizarea timpului, vom avea parte si de calitate desavarsita. Insa, asta nu este tot. Stailer continua sa impresioneze si cu alte avantaje.

Gratuit, cu sau fara cont

Ai 2 posibilitati, ambele gratuite. Cu sau fara cont. Insa, daca iti faci unul, vei avea si mai multe avantaje. Poti seta remindere pentru a-ti reaminti de programari, ai acces la un calendar pentru a-ti tine evidenta programarilor, cat si istoricul acestora. Poti sa vezi si aici mai multe detalii.

Recenziile sunt cele care te vor putea ghida in alegerea salonului potrivit pentru tine. Cei care s-au programat deja cu Stailer isi vor exprima experienta traita. Si stim ca parerile conteaza. Apoi, toate detaliile iti sunt la indemana. Preturile serviciilor, cat si durata lor, fotografii ale saloanelor, cat si a lucrarilor efectuate de stilisti, locatia salonului prin Google Maps.

Stailer se adreseaza publicului larg. Femei si barbati care au nevoie de o schimbare de look sau poate un masaj de relaxare, tratamente faciale, manichiura, pensat si multe altele. A intervenit ceva si nu mai poti ajunge la programare? Nicio problema. Tot online o vei anula. Nu trebuie sa suni la salon pentru a da explicatii.

Acceseaza Stailer si bucura-te de noi experiente!

Date de contact: support@stailer.ro


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Spunem un mare DA platformei Stailer atunci cand ne dorim o schimbare de look! Welcome Galati!”

  1. Avatar Catalina
    Catalina

    Foarte utila platforma, multumesc pentru informatie!

  2. Avatar Dana
    Dana

    Super buna interfata 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *