Masina este un bun necesar indiferent de categoria de varsta si de interese, de jobul pe care il avem. Mai ales daca traim intr-un oras considerabil de mare distantele sunt cele care ne itnarzie posibilitatea de a indeplini anumite misiuni daca nu detinem un autoturism propriu. Dincolo de asta se stie ca exista o mare doza de misoginism intre barbati si femei, ceea ce face ca reprezentantii masculini sa glumeasca mereu si sa considere femeile slabe.

Sunt femeile mai bune soferite? Au ele mai multa grija de femei? Iata ce spun anumite statistici despre masini si despre cei sau cele care le conduc:

  1. O femeie nu este dispusa sa faca un compromis in ceea ce priveste intretinerea  masinii, asta spre deosebire de barbati. Acestea sunt mereu ingrijorate de ceea ce inseamna inlocuirea unor piese, de revizii si asa mai departe. Indiferent de ceea ce ai nevoie poti sa gasesti depozitul auto online, un real ajutor in aceasta misiune.
  2. Femeile prefera masini mai noi. Desi pretul urca pe masura ce anii unei masini si gradul de folosire este mai mic femeile prefera sa tina cont si de calitatea a ceea ce conduc pana la urma. Diferenta este in medie de 6 luni,  asta avand in vedere ca peste 60% dintre detinatori de autoturism prefera varianta second hand. Daca femeile aleg o masina veche de 10 ani barbatii prefera una cu o jumatate de an mai „batrana”.
  3. Exista un stereotip privind culoarea masinii. Asa se pare ca marea majoritate a femeilor merg pe ideea de rosu, urmat de albastru si argintiu. In ceea ce ii priveste  pe barbati se pare ca negrul este la mare cautare.
  4. Femeile conduc mai mult decat barbatii. Daca avem in vedere faptul ca o femeie conduce in medie 13 mii de km se pare ca barbatii sunt in urma, la o diferenta de peste 2300 de km.
  5. In jur de 73% din femeil fata de un procent ce depaseste cu putin pragul de 60 prefera se pare masinile pe benzina. Este si aici o diferenta insa nu batuta in cuie caci a sti sa conduci inseamna sa stii sa fii la volanul oricarei masini pana la urma.

Unii vor spune ca sunt mituri, altii pur si simplu nu cred. Din orgoliul de a sti ca si delicatele femei pot conduce foarte bine orice autovehicul barbatii au dezvoltat tot felul de idei despre sofat in randul reprezentantelor feminine. Asta nu inseamna totusi ca sunt pe dinafara subiectului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *