Sunset_Overdrive_logoMai devreme astazi, a fost dezvaluit nou titlu exclusiv Xbox One, Sunset Overdrive. Acest joc, third-person joc open-world este o noua directie pentru Insomniac si este mult de digerat.

Este un joc cu o lume Open-World

Privelistea intinsa, colorata al lui Sunset City va asteapta. Sinele si liniile electrice conecteaza cladirile la diferite inaltimi. Mutanti dementi, infuzati de suc cutreiera strazile gata sa fie loviti cu armele tale. Terminand misiuni secundare si explorand deblocheaza noi ustensile de distrugere si alte stimulente. Chiar si in aceste stadii timpurii in productie, Sunset City arata ca o lume deschise cu o multe de lucruri distractive de facut.

Traversarea seamana cu cea din Tony Hawk

Sunset Overdrive nu tine de mersul din greu pe jos sau plutind prin cer. Traversarea orasului necesita precizie si abilitate, si jocul te recompenseaza pentru acest lucru. Sa grindezi sina si hooking-ul cu ranga ta, alunecand pe liniile electrice arata bine si efectiv te face sa te deplasezi. Mergand prin oras construieste constant un metru de stil ce iti imputerniceste armele si alte abilitati. Rezultatele de la sfarsit mentinand un combo la fel ca si in Tony Hawk in timp ce omori inamici.

Cei de la GameInformer l-au jucat si au spus ca este distractiv

Cei de la GameInformer au stat si au jucat 30 de minute de Sunset Overdrive. A fost dur de prima data fara un tutorial cu care sa te obisnuiesti, dar la urma urmei s-au descurcat si au prins lucrurile surprinzator de repede.

Nu este pentru copii

Desi s-a folosit culorile stralucitoare si multiple lucruri care leaga jocul de Ratchet & Clank, Sunset Overdrive este un joc pentru adulti. Povestea celor de la Insomniac despre o companie puternica de suc transformandu-l pe un cetatean al orasului in mutanti, ca influenta majora in afacerile mari din viata noastra.

Sunset Overdrive este un joc distractiv ce merita incercat, in toamna cand va aparea pe Xbox One.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *