VanHelsingII_BoxArt-724x1024Despre Serie

Primul joc din trilogie, The Incredible Adventures of Van Helsing, in prezent disponibil la nivel global prin intermediul platformei Steam pe Windows PC si Mac OS X, este un joc action rpg care trimite jucatorii in batalii aprige impotriva unor inamici supernaturali familiari si le permite de asemenea jucatorilor sa fie partasi intr-un mini-joc tower defense prin intermediul barlogului upgradabil al lui Van Helsing pentru a indeprta raul care incearca sa invadeze baza prin forta. Un demo gratuit este disponibil pe Steam daca vreti sa testati jocul inainte de a-l achizitiona.

Continuare.. ?

The Incredible Adventures of Van Helsing II a fost amanat din cauza lui Monster Invasion. A fost amanat putin, insa nu trebuie sa va faceti griji, tot acel timp in plus va fi folosit pentru finisarea jocului. Noua data de lansare a jocului este pe 22 Mai, 2014.

Asa ca, ce sa intamplat cu data de lansare din Aprilie al jocului The Incredible Adventures of Van Helsing II ? Ei bine, putem sa dam vina pe supernatural sau pe carnea stricata de vrikolak din frigider, dar adevarul este ca acestia au vrut sa lanseze un joc superb, pe cat de lustruit se poate, iar acest lucru va lua putin mai mult timp decat s-a calculat initial.

Producatorii vor sa se asigure ca, continuarea este superioara primului joc in fiecare aspect si ca ne tine pe scaun pana la sfarsitul jocului cu o noua poveste captivanta. Acum, noua data de lansare va marca de asemenea si aniversarea lansarii primului joc. Asa ca fiti pregatiti sa vanati noile adunaturi de monstruozitati atunci cand jocul va fi lansat pe Steam.

Pe scurt despre joc :

Numele jocului : The Incredible Adventures of Van Helsing II

Genul : Action RPG

Producator : NeocoreGames

Publisher : Neocore Games

Data de lansare : 22 Mai, 2014

Pret : 15 $

Platforme : Steam, pentru sistemele de operare Windows si Mac.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *