The Markies

In anul 1985, un arhitect din Olanda, pe numele sau Eduard Bohtlingk a reusit sa transforme in realitate un vis de-al sau ce tinea mai mult da camping. Astfel, acesta a dat nastere unei locuinte de lux, ce poarta numele de The Markies, cu care a reusit sa castige o multime de premii. Cu toate ca accesoriile de camping au evoluat foarte mult in ultimii ani iar materialele au devenit din ce in ce mai performante, se pare ca aceasta casuta mobila de lux este, in continuare, destul de populara in randul celor care iubesc natura. Vestea cea mai buna este ca, The Markies ar putea sa intre din nou in productie.

Casuta mobila nu parea sa fie o piesa care sa starneasca atata interes in randul oamenilor iubitori de natura, in urma cu 30 de ani, cand aceasta a fost lansata. Totusi, The Markies are o dimensiune care ajunge la 2 x 4,5 metri – cand se afla in mers, insa aceasta rulota isi tripleaza dimensiunile dupa ce este asamblata in locul de campare potrivit.

Ce ofera The Markies?

Astfel, The Markies se intinde in partile sale laterale si astfel ofera, in plus, inca doua camere confortabile, care pot fi acoperite cu folie, pentru a proteja in acest fel camerele in fata capriciilor vremii. Se pare ca linving-ul are scaune si canapele, iar acoperisul rulotei a fost realizat in doua variante- transparent sau opac. In partea opusa living-ului, The Markies ofera un dormitor suficient de mare incat sa incapa lejer patru persoane, avand un pat dublu si doua paturi de o singura persoana, care pot fi despartite intre ele cu ajutorul unui paravan.

De asemenea, pentru ca rulota sa multumeasca pe oricine, aceasta ofera si o bucatarie mica, complet functionala, si are si o toaleta in componenta sa. Ceea ce e si mai uimitor este ca aceasta rulota are si locuri pentru stocarea hainelor sau a altor obiecte folositoare.

Casuta celebrului designer a fost produsa numai in anii 1985, 1991 si 2012, insa, in urma unei prezentari a The Markies in cadrul unui festival tinut la Amsterdam, cererile pentru acest fel de rulota nu au incetat sa apara. Astfel, compania producatoare a promis ca va reincepe constructia acestor rulote.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *