cuplu

Unele cupluri sunt de-a dreptul adorabile, in special cuplurile in varsta care au petrecut zeci de ani impreuna, spre deosebire de altele, care sunt de-a dreptul enervante, de parca nici nu ar forma de fapt un cuplu. Nici o relatie nu este perfecta din simplul fapt ca exista doi indivizi implicati, ale caror pareri difera uneori sau care nu functioneaza de fiecare data pe aceeasi lungime de unda. De asemenea nu exista doua cupluri similare in totalitate, existand o mare varietate din care enumeram o lista de tipuri de cupluri care pot fi intalnite mai frecvent decalt altele.

Petrecaretii – tot timpul ii vei gasi in cluburi sau la distractii, tot timpul petrec si se simt bine. Uneori iti vine greu sa si iesi cu ei in oras pentru ca sunt atat de ocupati cu organizarea petrecerilor viitoare.

Iubitorii de social media – ca si cuplu au un cont comun pe o retea de socializare, pe care posteaza fotografii, planuri si uneori chiar lucrurile la care se gandesc. Isi proclama iubirea unul fata de celalalt cu orice ocazie si profita la maximum de social media pentru a-si face cunoscuta iubirea.

Cuplul suprem – te uiti la ei cu admiratie. Se cearta, dar se impaca. Sunt unici si te fac sa crezi in iubirea adevarata. Sunt perfecti unul pentru celalalt, atat prieteni cat si parteneri de viata si de obicei au cativa ani de casnicie in spate.

Cuplul care se cearta – tot timpul gasesc pana si cele mai mici motive pentru a incepe discutii in contradictoriu. In doar cateva minute se ajunge de la tipete la plansete, apoi situatia se linisteste si o ia de la capat. Parca tot mai rar ii vezi vorbind ca doi oameni normali.

Cuplul prea posesiv – putina gelozie exista in fiecare dintre noi, insa a fi gelos pentru ca partenerul/partenera a privit o alta persoana este o adevarata nebunie. Exemplu perfect de supra-posesivitate, in cuplul gelos cei doi tot timpul pun la indoiala fidelitatea partenerului.

Cuplul care are multe despartiri – impacari – acel cuplu despre care auzi ca s-a destramat pentru ca peste cateva saptamani sa ii vezi pe cei doi din nou impreuna.

Lista ar putea continua, fiecare cuplu este diferit, insa intr-o oarecare masura fiecare dintre noi ne identificam cu una din variantele de mai sus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *