celebritati-fara-oscar

Premiul Oscar reprezinta unul din cele mai prestigioase premii si nu oricine poate castiga unul. Cei care au castigat sunt personaje importante in lumea cinematografica. De fapt, numai doi actori pot castiga in fiecare an un Oscar pentru Cel mai bun Actor si Cel mai Bun Actor in Rol Secundar, ceea ce inseamna ca ceilalti opt se intorc acasa cu mana goala. Am vazut mai multi actori foarte buni, care ne-au impresionat pe marile excrane. De fapt, tot acesti actori au fost nominalizati de mai multe ori la Oscar, dar partea trista e ca nu au primit niciun premiu. Iata care sunt actorii care n-au castigat niciodata un Oscar, in ciuda faptului ca sunt foarte buni la ceea ce fac.

Celebritati fara Oscar

Tom Cruise- Nominalizari la Oscar: 3. Tom Cruise este unul din cei mai religiosi actori de la Hollywood. Daca cineva i-ar fi spus acum 39 de ani ca ar fi devenit unul din cei mai buni actori- sa nu mai mentionam ca si unul din cei mai bine platiti- ar fi ras si ar fi spus ca telul lui in viata ar fi acela de a deveni un preot. In anul 1990, Cruise a aderat la Church of Scientology si a sustinut ca si-a vindecat sufletul pe aceasta cale.

Liam Neeson- Nominalizari la Oscar: 1. Initial, Neeson a dorit sa devina un invatator, insa in anul 1976, acesta  hotarat sa urmeze Belfast Lyric Players’ Theater, unde si-a format cariera profesionala dar si debutul in lumea cinematografica. La numai doi ani, acesta s-a mutat la Dublin’s Abbey Theater unde a fost descoperit de catre John Boorman. Inca din acele momente, talentul lui Neeson a fost descoperit, primind roluri importante in filme mari.

Will Smith- Nominalizari la Oscar: 2. Stim ca este un actor foarte mare, insa nu foarte multa lume stie ca Will Smith aproape a dat faliment din cauza faptului ca acesta si-a cheltuit toti banii pe masini, imobiliare si bijuterii. De asemenea, acesta a detinut recordul pentru Cele mai Multe Aparitii Publice in numai 12 ore. Cu toate ca Smith nu a castigat niciodata Oscarul, acesta este constient de faptul ca este unul din cei mai buni actori de la Hollywood.

Johnny Depp- Nominalizari Oscar: 3. A fost numit „cel mai sexy barbat din lume” in 2003 si nu isi neaga interesul fata de „Jack Spintecatorul”. In ciuda faptului ca este unul din cei mai mari actori de pe pamant, Depp nu a castigat niciun premiu Oscar.

Leonardo DiCaprio- Nominalizari Oscar: 4. Poate cel mai trist caz este cel a lui DiCaprio, care are o cariera uimitoare in actorie si, totusi, nu a pus mana inca pe un premiu Oscar. Si-a inceput cariera umil, incepand sa joace in filme low- budget si a ajuns sa fie unul din cei mai importanti oameni de la Hollywood. Leonardo, speram ca intr-o zi talentul sa iti fie recunoscut si sa castigi un premiu Oscar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *