Sa iei cursuri de dans nu este un lucru neobisnuit avand in vedere ca actual cerintele sunt mari. Avem pretentia ca la orice tip de eveniment participam sa ne descurcam in minimul posibil cu dansul. Pana la urma este cea mai comuna forma de divertisment.

De ce sa iei lectii dansuri? Pentru un cuplu acest lucru este poate chiar necesar. Trebuie sa existe o chimie intre cei doi, sa fie un lider al echipei si unul care se lasa purtat de val. Iata ce trebuie sa stii despre asta:

  1. Ce sa alegi. Din lista de dansuri in doi vei gasi o gramada de optiuni. Asta inseamna salsa, tango, rumba si o varietate de alte dansuri latino, clasice si asa mai departe. Trebuie doar sa iti gasesti acel tip de dans sa spunem potrivit gustului tau.
  2. Unde sa mergi. O sala de dans nu este de ajuns daca nu ai si un instructor. Asa ca mai degraba locul potrivit este o scoala de dans. Pretentiile sunt diferite insa de regula se doreste intimitate, posibilitatea de a exersa numai in prezenta instructorului si nu a altor persoane si nu in cele din urma si un program flexibil care sa se potriveasca cu orarul lor de munca si disponibilitatea de timp liber.
  3. De ce sa faci asta. Motivul principal tine de pregatirea pentru a presta in fata lumii. De regula viitorii miri au nevoie de o coregrafie in acest sens si se pregatesc intens. Cu toate acestea nu este o regula stricta sa fie vorba numai de astfel de cupluri. Pana la urma in general vorbind ca un cuplu sa se descurce la dans in doi, indiferent de stil, este un mare plus. Si ei se distreaza in cadrul unui eveniment insa si imaginea lor este una mai buna – denota ca au  mai participat la evenimente sociale asa ca indirect sunt apreciati din acest punct de vedere.
  4. La ce sa te astepti. Ca orice alt eveniment sau pur si simplu experienta din viata ta te vei astepta la ceva. Emotii? Cel mai probabil la inceput si ca prim pas la lectiile de dans. Nervi si frustrare ca nu reusesti sa tii minte pasii? Nu poti sa pretinzi ca de la zero efectiv dupa cateva ore de curs sa stii deja o coregrafie complexa. Asa ca mai degraba savureaza fiecare ora de dans si nu pune presiune pe tine cu frustrari.

De admin

Un comentariu la „Totul despre lectiile de dans pentru cupluri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *