True BlodVampirii infectati de V au scapat de sub control in sezonul premiera al lui True Blood de pe HBO, si au intrat intr-un scenariu pentru o batalie epica ce ducea spre ultimele episoade din serie.

Show-ul configureaza ritmul, si poate prevazand macelul ce va urma, in scena de inceput al episodului. Un amestec de vampiri si oameni au luat-o razna dupa atacul vampirilor zombie care au luat vietile catorva oameni, incluzand-o pe TAra.

Cel putin, spre asta am fost condusi. Cateodata o moarte din afara ecranului, a unui personaj iubit, nu pare corecta. Dar timpul va spune, pana atunci, vom specula.

Vorbind de teorii nebunesti, dupa premiera, ce a explorat unele din noile perechi introduse in saritura din sezonul anterior de 6 luni si au plantat unele seminte de personaje interesante, am inceput sa vorbim despre inevitabilul sfarsit si am inceput sa ne intreba,m. Daca premiera este o indicatie, unde ar putea ajunge True Blood defapt? Va invitam sa sariti la bordul trenului speculatiilor, in timp ce vom specula ceea ce s-ar putea intampla, bazat pe ceea ce am vazut la premiera.

Alcide si Sookie traiesc fericiti pana la adanci batraneti

De ce am ajuns la aceasta teorie? Ei bine, sincer, Sookie nu pare la fel de intersata ca Alcide. Da, sexul de impacare din premiera a fost mai fierbinte decat Loisiana vara, insa ati vazut ce privire i-a oferit Bill in preview-ul urmatoarelor cateva episoade? Acela nu era un salut platonic. Una din partile acestei teorii la care speram s-a adeverit ? Putina fericire pnetru Alcide, ce este o bestie de om.

Sam devine primul presedinte metamorf

In premiera, fostul oponent al lui Sam ce este in cursa pentru primarie, a aflat ca Sam este un metamorf, si avem o senzatie ca pastrarea secretelor nu este in agenda rivalului. Dar indiferent de cat de multe probleme ajung la Sam, il vedem ridicandu-se si determinandu-i pe oameni sa-i accepte rasa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *