beeseo.ro
beeseo.ro

Seo implica strategii multiple si eforturi sustinute. Nu se poate spune ca a detine informatiile de baza te va ajuta sa demarezi o campanie de promovare a unui site. De aceea exista specialisti, chiar agentii de profil, precum BeeSEO.ro. Recomandarea acestora este insa de a intelege ce este de facut si de ce, pana la a incepe un astfel de plan de promovare.

Trenduri seo

Continutul video – acesta devine din ce in ce mai important. Pana la urma acesta are si motive pentru care este atractiv, furnizeaza informatii si nu plictiseste, comprima mai multe detalii in minute de vizionare, decat randuri intregi de citit. Deja Facebook spre exemplu pune un mare accent pe acest segment de continut.

Asadar, un trend notabil este legat de continutul de calitate ce se imbina perfect cu partea video.

Indexare prioritara pentru site-urile mobile friendly – un site responsive era candva un moft, iata insa ca la ora actuala ar cam trebui sa fie un must have. Dupa cum spun si specialistii de la BeeSEO.ro optimizarea prioritara o au acele site-uri ce sunt adaptate pentru cautarile de pe mobil. Cine nu face asta? Ne bazam din ce in ce mai mult pe dispozitive mobile si este de la sine inteles ca marea majoritate a cautarilor au loc de pe telefon si mai rar de pe pc-uri.

Experienta utilizatorului – ca si pana acum s-a tot spus ca indexarea tine cont de tipul de experienta pe care un user o are in cadrul unui site. Nu este asta o noutate. De fapt ce este nou se refera la complexitatea de aspecte ce conteaza din acest punct de vedere. Aici se vor include:

  • Mai putine reclame, mai multa informatie relevanta. Userii s-au saturat chiar si sa instaleze tot felul de programe, mai mult sau mai putin eficiente, menite sa blocheze reclamele. Unele sunt chiar agasante, deci de preferat sa nu existe.
  • Navigare rapida. Aici se tine cont si de timpul de incarcare al paginii caci aceasta este prima interactiune cu site-ul in cauza. Apoi vine si partea de navigare in sine, in meniu. Cu cat acesta este mai aerisit si bine plasat, pentru ca informatiile structurate sa fie usor de gasit cu atat mai bine.
  • Continut atractiv si relevant. Din nou, se poate spune ca nu este ceva nou in asta, caci content is the king ramane un concept valabil. Totusi ce se schimba se refera la cata informatie sa se includa, pentru a nu plictisi, deci de preferat sa existe acea atractie vizuala, cu foto si video de calitate.
  • Formulari call to action cu care un utilizator sa fie convins sa faca o actiune in cadrul site-ului. Acestea sunt incluse unde si cand trebuie.

Cei interesati despre detalierea metodelor seo, ce are efect si ce conteaza mai mult regasesc la BeeSeo toate aceste informatii. Atunci cand te intereseaza serviciile seo de calitate, vei cerceta in amanunt ce iti ofera o agentie de profil, motiv pentru care o recomandare este BeeSeo, indiferent de locatia ta sau tipul de site.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *