luckystudios.ro

luckystudios.roAm tot citit in perioada recenta pareri pe forumuri, discutii si articole legate de un domeniu pe cat de controversat, pe atat de banos si aducator de beneficii. Este vorba despre videochat si jobul de model de videochat, o alegere pe care unii o contesta si o privesc cu reticenta, in timp ce altii o iau ca atare, fara sa judece.

Documentarile mele online au inclus si luckystudios.ro, un loc unde modele de videochat, fete si femei angajate sau nu in domeniu, isi expun parerile. Articole de tipul „O alegere pe care nu o regret” sau „Asa beneficii, mai rar” mi-au starnit curiozitatea si m-au determinat sa aflu ce inseamna un job in videochat, un job la cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara – Lucky Studio.

Fara sa judec, va expun aici doar beneficiile pe care le poate avea o fata sau femeie care se hotaraste sa incerce un job de model de videochat in Iasi. Lucky Studio ofera toate conditiile pentru ca modelele sa se simta in siguranta atat din punct de vedere al confidentialitatii cat si financiar, atat din punct de vedere al libertatii in optiuni cat si al platilor si bonusurilor oferite.bonusuri

Un job la Lucky Studio inseamna 100% legalitate. Fiecare model de videochat semneaza un contract individual de munca sau unul de colaborare, in functie de modul cum alege sa lucreze: din studio, respectiv de acasa. Avantajul este net in favoarea celor care aleg sa lucreze de la studio, dupa cum urmeaza.

Transportul si chiar cazarea sunt oferite gratuit, primul pe toata durata contractului, iar in ceea ce priveste cazarea, in limita a doua luni pe parcursul carora modelele beneficiaza si de training gratuit si cursuri de limbi straine – engleza si franceza. Alte servicii oferite ca bonus sunt cele de make-up, hair-style ori sedinte foto periodice pentru actualizarea portofoliului de model.

Plata? Inventia Lucky Studio pentru ca modelele sa aiba siguranta financiara este plata la zi. Dupa fiecare tura lucrata, banii sunt calculati si pot fi ridicati. Sumele variaza de obicei intre 300 si 800 lei zilnic, cam cat ar castiga altii in 2-3 saptamani. Marturiile modelelor ce si-au expus parerea pe luckystudios.ro arata si faptul ca exista o deplina libertate in optiuni. Un model de videochat angajat la Lucky Studio isi alege modul de lucru (de la studio sau de acasa), modalitatea de plata (zilnic, saptamanal sau lunar), camera in care va lucra singura (oricare din cele peste 20 camere decorate luxos si elegant), programul (super-flexibil, adaptat la nevoile fiecarei fete) si exista chiar posibilitatea de a renunta oricand.

lucky studioAvand in vedere toate aceste beneficii, spun cu mana pe inima ca m-as angaja si eu la Lucky Studio. Singura mea problema este distanta: nu sunt  din Iasi, insa daca ajung sa ma stabilesc la un moment dat acolo, cu siguranta voi incerca un job la Lucky Studio.

De admin

9 comentarii la „Un job cu surprinzator de multe beneficii”
  1. Intr-o tara libera, fiecare e liber sa faca ce vrea. Daca vreti sa faceti videochat si asta va face sa va simtiti bine, faceti-o!

  2. Si eu fac videochat de 8 luni jumatate si nu ma simt deloc diferita de celelalte fete, ba chiar dimpotriva

  3. As avea si eu nevoie de niste bani in plus, si asa ca nu ma pot descurca cu ce imi trimit ai mei. Cum intru in contact cu voi?

  4. asta sa va fie ultima grija fetelor ca nu afla nimeni daca nu vreti voi si daca nu povestiti

Comentariile sunt închise.