ponturi
ponturi

Impatimitii de pariuri sportive stiu foarte bine cat de frustrant e sa pariezi pe niste evenimente si sa te trezesti ca dintr-o serie de 15 sau 20, spre exemplu, sa fie doar un singur rezultat necastigator ce anuleaza integral castigul. Situatia este la fel de frustranta si pentru cei ce pariaza evenimente mai putine, pe o suma mai mare, spre exemplu maxim 5 meciuri cu 100 lei pariati, meciuri „sigure” la care se trezesc cu surprize. Astfel orice jucator la pariuri, fie ca e unul experimentat, fie ca e un incepator, cauta diverse ponturi si sfaturi care sa ii maximizeze castigurile cu o suma cat mai mica investita.

De ce ponturile.ro?

Dupa ce piata pariurilor sportive s-a extins extrem de mult si in tara noastra, aparand „ca ciupercile dupa ploaie” tot felul de case de pariuri si de posibilitati de pariere, atat cele fizice cat si cele ce ofera posibilitatea de pariere online, au inceput de asemenea sa apara si site-uri care ofera sfaturi si ponturi. Nimic nu este garantat insa, desigur surprize pot sa apara oricand.

Sistemul conceput de cei de la www.ponturile.ro este unul gandit diferit, aducand inovatie in sistemul de pariere atat online cat si offline. Efectiv ofera ponturi private utilizatorilor, pe care acestia pot sa le urmeze sau nu. Bineinteles, contra cost, insa pretul nu este unul mare, fiecare pont avand o valoare intre 10 si 25 de lei. Infim de putin, daca ne gandim la volumul de pariuri si valoarea pe care o investeste zilnic un impatimit de pariuri sportive. Acest pret al fiecarui pont difera doar in functie de numarul de evenimente de pe fiecare bilet.

Marele avantaj pe care il au utilizatorii este dat de conceptul inedit prezentat de www.ponturile.ro. Cum, mai exact? Utilizatorul va plati doar ponturile pe care le achizitioneaza si care se dovedesc a fi castigatoare.

Pentru a putea beneficia de ponturile zilnice puse la dispozitie, utilizatorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli, si anume:

– trebuie sa isi creeze un cont de utilizator pe site;
– va fi alimentat acel cont cu o suma minima de 50 lei;
– posibilitatile de plata sunt direct cu cardul sau prin intermediul paysafecard;
– se activeaza contul de utilizator si ulterior se poate beneficia de ponturile puse la dispozitie.

Cum functioneaza www.ponturile.ro?

Utilizatorii beneficiaza de ponturi care le sunt puse la dispozitie zilnic, desigur in functie de evenimentele zilei si de numarul de evenimente de pe fiecare bilet valoarea unui pont variind intre 10 si 25 lei. Dupa ce evenimentele au loc si se valideaza si rezultatele, devenind oficiale si definitive, utilizatorul isi verifica biletul. Daca pontul a fost unul ce s-a dovedit a fi castigator, doar atunci suma achitata pentru pont va fi retrasa din contul de utilizator. Initial, desigur, este retrasa, in momentul in care se face achizitia pontului.

Daca totusi pontul cumparat se dovedeste a fi necastigator, sistemul este conceput de asa natura incat banii pentru pontul respectiv sunt returnati. Astfel utilizatorul nu are decat de castigat. Daca a cumparat un pont cu 10 lei si acesta a fost declarat castigator, castigul de pe urma biletului poate fi de o valoare mult mai mare. Daca totusi s-a intamplat o surpriza, banii pentru pontul necastigator sunt returnati in contul de utilizator.

In acest fel sunt platite doar ponturile castigatoare, lucru ce va multumi orice impatimit de pariuri sportive, pentru ca va avea siguranta ca banii sunt returnati in cazul in care pontul este necastigator.

De admin

Un comentariu la „Un nou sistem pentru pariuri – www.ponturile.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *