Unde gasesti cei mai buni mesteri

meserias

Din timp in timp mai trebuie sa faci reparatii prin casa sau apartament, mai renovezi, izolezi peretii, montezi o centrala sau refaci instalatiile. Cand nu te pricepi, mai bine nu te apuci sa repari sau sa reconditionezi ceva, va spun eu din experienta proprie. Asa am patit cu niste tevi de la baie, am vrut sa le inlocuiesc la apartamentul in care stau cu chirie si nu m-am ales decat cu o inundatie, scandal din partea proprietarului si a vecinului de dedesubt ai carui pereti i-am inundat.

Urmatoarea varianta la care te gandesti cand ai nevoie de ceva reparatii sau amenajari prin casa este sa intrebi un prieten, o ruda, sa iti recomande pe cineva care sa iti rezolve problema. Se intampla insa ca pe ei ii ajuta si face o lucrare buna pentru ca ii cunoaste, pe tine nu  te trateaza la fel si iti mai cere si enorm de mult cand vine vorba de plata.

Ok, deci nu merge nici asta. Ce e de facut? Anunturi prin ziare, anunturi amenajari, instalatori, mesteri si cate altele – cauti prin ziare, reviste, pe internet, peste tot. Am avut norocul sa dau peste site-ul mesterionline.ro. Internetul iti pune la dispozitie foarte multe optiuni si nici aici nu stii ce sa alegi. Aveam nevoie de o renovare apartament, acelasi apartament cu inundatia. Pe site am gasit exact ce aveam nevoie, au un sistem bine gandit care chiar ajuta.

Cum functioneaza. Trebuie sa te inregistrezi pe site si sa iti postezi proiectul care te intereseaza. Lucrarile executate sunt din cele mai diverse: montaje de aparate de aer conditionat, renovari si amenajari, instalatii, izolatii, constructii si confectii metalice, transporturi, mutari, instalare si montare de termopane – chiar gasesti aici orice ai nevoie.

Proiectul pe care il ai trebuie sa il prezinti detaliat, pentru ca mesterii si profesionistii din zona in care locuiesti sa poata sa iti trimita oferte. Am postat anuntul cu renovarea apartamentului si am primit oferte de la 3 societati si un mester individual. Din toate ofertele am ales-o pe cea mai rentabila, m-am sfatuit si cu proprietarul si am contactat profesionistii. De ce spun profesionisti? Pentru ca, spre marea mea mirare, dupa discutia telefonica si dupa ce au inspectat si ei apartamentul, oferta de pret nu s-a schimbat, au spus ca va fi gata in doua saptamani si intr-adevar asa a fost. Multumita celor de la mesterionline.ro am gasit exact ceea ce aveam nevoie si pana si proprietarul foarte pretentios a fost multumit de rezultat.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.