Valve vorbeste despre „The International 2014”

20140121221257!TheInternational2012Valve a anuntat detaliile din anul 2014 pentru turneul sau anual de Dota 2 „The International”, care este anul acesta in cel de-al 4-lea an. Evenimentul care tine 4 zile va avea acum loc incepand de pe 18 Iulie la KeyArena in Seattle. Biletele vor fi vandute de vineri, pe 4 Aprilie, iar pretul unuia va incepe de la 100 de dolari, 200 de dolari si 500 de dolari pentru un bilet VIP.

6 zile de meciuri vor incepe pe 8 Iulie, la care pot sa participe si detinatorii unor bilete VIP, iar investitorii mari vor primi de asemeni acces la o intalnire exclusiva si o participare la petrecerea de la Valve. Daca nu te incanta ideea unei excursii tocmai la Seattle, Valve va transmite jocurile live online si prin intermediul clientului din jocul Dota 2.

11 echipe vor concura in turneul de anul acesta, cu 4 calificari regionale avand loc de pe 12 Mai pana pe 25 Mai. Impreuna cu echipele invitate, castigatorii fiecarei calificari regionale isi vor asigura un loc garantat in finale, iar cele 4 echipe se vor intrece pentru ultimul loc in turneu.

Valve spune ca vor anunta in scurt timp detalii despre un Compendium pentru turneul de anul acesta. Anul trecut, compania a lansat Compendium 2013, ca un program digital interactiv pentru competitie, ce a marit premiul total pana la 2.8 milioane de dolari.

Echipa suedeza profesionista „Alliance” a luat cea mai mare parte din premiu anul trecut, si anume 1.4 milioane de dolari, dupa ce i-a batut pe cei de la Na’Vi intr-o finala captivanta „cei mai buni din 5”.

Sa vedem ce surprize ne mai asteapta anul acesta la eveniment, va iesi o echipa noua in evidenta ? Sau se vor duela din nou in finala Na’Vi cu Alliance, poate cine stie anul acesta va aparea un nou pretendent mai puternic decat cele 2 echipe, si ne va surprinde cu o victorie la care nimeni nu se asteapta.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.