In ziua de azi acesta este un subiect foarte controversat . Multi se casatoresc dupa cateva luni de relatie , fara sa stie cu adevarat ce implica o casnicie. Ideal nu este sa te casatoresti cat mai repede. Important este sa fii pregatit tu .

Mult cupluri se grabesc sa faca nunta si dupa cateva luni auzi ca se despart. Este important sa cunosti mai bine persoana de langa tine inainte sa faci acest pas . Poti face cateva probe incearca sa stai impreuna cu el sa vezi cum te acomodezi . Pana la urma urmei e un act care va leaga .
Importanta este iubirea ce va leaga , increderea, comunicarea si sinceritatea. Nu este bine sa te casatoresti la o varsta frageda . Nu mai suntem pe vremea parintilor sau a bunicilor care faceau acest lucru . Acum trebuie sa iei propria decizie fara sa te iei dupa alte persoane.

Daca este sa vorbim dupa varsta legala minima este de 18 ani impliniti pentru barbati si 16 impliniti pentru femeie.
Varsta este un factori important pentru ca relatia voastra sa dureze pe viitor.

In primul rand este importanta sa aveti cu ce pleca pe drumul casniciei din punct de vedere financiar . Este indicat sa aveti amandoi un loc de munca si o casa unde sa locuiti pentru a va descurca cat de cat bine. De asemenea trebuie sa fii constient ca e bine sa iti termii studiile inainte de a te casatori . Dupa aceea este mai greu sa le reiei.

Toate lucrurile trebuie facute la timpul lor, nu te grabi sa iei o decizie pe care s-ar putea sa o regreti mai tarziu .

Daca urmarim subiectele din televizune observam ca divortuile au devenit o moda . Si bineinteles este un exemplu negativ , daca nu esti pregatit nu fa inca acest pas. Nimeni nu te obliga sa te casatoresti la o anumita varsta este strict decizia ta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *