1384914057_0In timp ce raselor atat de iubite din World of Warcraft li se vor face un machiaj virtual, producatorii Blizzard au dezvaluit pentru cei care sunt ingrijorati de performanta, nu ar trebui sa se astepte la o scadere a acesteia, o data cu lansarea noului expansion, Warlords of Draenor.

Managerul de comunitate Blizzard, Taepsiulm a apelat la forum pentru a calma multimile, declarand jucatorilor ca nu ar trebui sa se ingrijoreze despre o scadere mare a performantei, lucrurile vor ramane aproape la fel si vom avea aceiasi experienta ca pana acum. Cu aditia unei cresteri destul de consistente a modelelor de poligoane, nu este de mirare ca utilizatorii sunt oarecum mirati despre performanta sa, desi se pare ca Blizzard sunt foarte constienti de situatie.

Cei de la Blizzard sustin ca performanta clientilor este ceva la care ei tin foarte mult, nu conteaza prea mult cat de bine arata o lupta, caci nu te vei simti deloc bine intr-o incursiune la 8 FPS-uri. Acestia sustin ca vor ca toata lumea sa fie capabila sa joace cu noile modele, iar echipa de producatori munceste din greu sa se asigure ca World of Warcraft este cat de eficient se poate cand vine vorba de resurse pentru a realiza acest lucru.

Postul de pe blog a dezvaluit de asemenea ca Blizzard are planuri sa implementeze imbunatatirile de performanta pentru add-on-uri ce proceseaza datele de lupta si alte statistici, in primul rand in raiduri si dungeonuri. Echipa de producatori va reduce de asemenea cantitatea de dezordine vizuala care este vizibila in timpul luptelor unde sunt implicate grupuri de jucatori, sperand sa reduca probleme de performanta ce se ivesc de multe ori in cele mai mari lupte.

World of Warcraft : Warlords of Draenor se va lansa mai tarziu anul acesta si va caracteriza o serie de noi aditii, precum includerea imbunatatirii modelelor caracterelor, noi animatii si o capacitate de nivel 100.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *