Watch Dogs ProblemeLasand probleme de Uplay deoparte, au fost numeroase rapoarte in legatura cu problemele de performanta cu versiunea de PC al jocului Watch Dogs, in special de la utilizatorii cu hardware AMD. Din fericire, un patch este in lucru care ar trebui sa imbunatateasca lucrurile, dar intre timp, a produs o discutie incinsa intre producatorii de placi video, AMD Si Nvidia.

Directorul de grafica tehnica al jocului Watch Dogs, Sebastien Viard a trimis o serie de mesaje pe twitter, explicand pe scurt ce ar putea cauza problemele de performanta si oferind recomandari in a te ocupa de ele. Acesta a scris intr-un mesaj de pe twitter, ca Watch Dogs poate folosi peste 3 GB de RAM pe consolele next-gen pentru grafica, iar GPU-ul PC-ului are nevoie de destul VRAM pentru optiunile ulta datorita lipsei de memorie. Pentru cei cu probleme, acesta a sugerat ca daca experimentezi probleme pe un PC rapid, putem incerca sa reducem folosirea de VRAM, reducand calitatea texturii, AA sau rezolutia.

Acesta a continuat ca producerea unui joc open world ce ruleaza atat pe consolele next-gen, cat si pe cele actuale, dar si suportul pentru PC este o activitate incredibil de complexa, echipa facand o treaba fantastica. Acesta sustine ca programatorii din echipa lor, muncesc la un patch pentru a imbunatati experienta multumita rapoartelor jucatorilor.

Watch Dogs a devenit foarte repede cel mai rapid vandut joc din istoria publisherului Ubiosft, cand a fost lansat saptamana trecuta, desi lansarea jocului a avut parte de cateva probleme tehnice. Unii jucatori au avut probleme descarcandu-si precomenzile din Playstation Store, in timp ce altii nu au fost capabili sa se autentifice la Uplay. Problemele cu Uplay s-au extins pana la alte jocuri decat Watch Dogs, afectand titluri precum Trials Fusios si Assassin’s Creed IV : Black Flag.

Se pare ca productia acestui patch va rezolva majoritatea problemelor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *